Rohkema info nägemiseks:

TERMIKS SOOJUSTEHNILISED TÖÖD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1331; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TERMIKS SOOJUSTEHNILISED TÖÖD kohta arvamuslugu!"

TERMIKS SOOJUSTEHNILISED TÖÖD OÜ hetkeolukord

Juba 1331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Termiks Soojustehnilised Tööd peamisteks tegevusvaldkondadeks soojavarustuse- ja san.tehnilised tööd, gaasivarustussüsteemide ehitus ning erinevad toru- ja keevitustöid. Omades suuri kogemusi ehitasime põranda- ja radiaatorküttesüsteeme ning teisi küttesüsteeme, samuti ehitati välitrasse (vesi, kanalisatsioon).

2015. aastal loodi ISO 9001:2008 standardile vastav kvaliteedijuhtimise süsteem.

Tulud, kulud ja kasum

Aruandeaastal moodustas ettevõtte müügitulu 105 tuhat eurot, vähenedes aastaga 30,1%. Müügitulust moodustas 100% soojavarustuse- ja san.tehnilised tööd. Kogu käive toimus Eesti Vabariigis. Ettevõtte puhaskahjumiks kujunes 10,9 tuhat eurot. Müüdud toodangu (kaupade, teenuste) kulud olid 93,3 tuhat eurot. Mitmesugused tegevuskulud olid 17,1 tuhat eurot. 2022.aasta põhivarade kulum moodustas 2,3 tuhat eurot.

Investeeringud

Aruandeaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse 4,6 tuhat eurot.

Personal

Termiks Soojustehnilised Tööd OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötajat (2021.a. 2 töötajat). 2022.aastal moodustasid ettevõtte palgakulu 2,4 tuhat eurot.

Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liige on ka tegevjuht.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

2022. aastal ei ole tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid.

Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkusuutlik.

TERMIKS SOOJUSTEHNILISED TÖÖD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.