Rohkema info nägemiseks:

LEAB EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4363; jälgijaid - 66. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LEAB EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

LEAB EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 4363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Omandivorm

LEAB Eesti OÜ (registrinumbriga 11051087) on Rootsi erakapitalil põhinev Eesti firma, mis on Rootsi firma Lövånger Elektronik AB (registrinumbriga 556287-7943) tütarfirma. Emaettevõte asub

Lövångeris Rootsis ning kuulub ettevõtete gruppi LEAB GROUP, mis omakorda kuulub ettevõtete gruppi Lifco AB.

Tegevusala

LEAB Eesti OÜ tegeleb allhanke lepingute alusel elektroonika- ja elektronmehhaanika toodete valmistamisega, hankejuhtimisega, materjalide logistika ning tööstusliku disainiga LEAB Groupi neljale sõsarettevõttele Rootsis (Lövanger Elektronik AB, Lövanger Elektronik Uppsala AB, Lövanger Elektronik

Göteborg AB ja Lövanger Elektronik Fagersta AB). Tooted tarnitakse logistilise mudeliga otse lõppklientidele üle kogu Euroopa. Ettevõte keskendub tööstuselektroonika ja tööstusautomaatika sektorile. Peamine sihtturg toodangule on Skandinaavia (Rootsi, Norra ja Soome). 2022. aastal teenindas LEAB Eesti tootmisprojekte kõigi nelja Rootsi müügiüksuste osas.

2022. a peamised tegevused

Globaalne COVID-19 ja Ukraina sõja mõju äritegevusele jäi eelmisel aastal veel minimaalseks nii lokaalselt kui ka globaalselt. Ülemaailmne nõudlus elektroonika tooodete järgi on COVID-19 tingimustes suurenenud ning avaldus peamiselt rahvusvaheliste tarneahelate ajutises katkemises.

Suurmat negatiivset mõju oma tarneahelate katkemisele suutis ettevõtte eelmisel aastal vältida koostöös klientidega.

Riskid elektroonika komponentide globaalsetes tarneahelates ja logistikas jäävad endiseks ning kanduvad jätkuvalt üle 2023. aastaasse (kasvavad kulud, ebapiisav saadavus, pikenenud tarneajad ja kallinenud logistikakulud jms), sest globlaane kriis elektroonikakomponentide osas, eelkõige pooljuhtide saadavuses, rahvusvahelistel turgudel on üldine nähtus kogu tööstusharus. Koostöös klientidega tegeletakse igapäevastelt nende riskide juhtimisega.

Ettevõtte hindab pidevalt oma sotsiaalset ja keskkonnaalast mõju keskkonnale ning toimetab vastavuses Lifco AB üldpõhimõtete ja käitumiskoodeksiga. Selle läbi toimub pidev negatiivse mõju vähendamine keskkonnale, nendeks tegevusteks on roheenergia kasutusele võtmine, näiteks on installeeritud päikesepaneelid, mis olulisel määral suurendavad roheenergia osakaalu ettevõtte energiaportfellis. Kiireid alternatiive maagaasist loobumisel ei ole, samas ettevõtte ei kasuta seda otseselt tootmisprotsessis.

Valuutariskide maandamiseks tehakse tehinguid eraldi nii USA dollarites, kui ka eurodes ning põhilised riskimaandamise tegevused ja juhtimine on LEAB grupi omaniku tasandil.

Järgime inimõigusi, töötingimusi, keskkonnahoidu ja korruptsioonivastast võitlust puudutavaid

LEAB EESTI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.