Rohkema info nägemiseks:

DOKA EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Alates 1956. aastast oleme kasvanud väikesest puidutöökojast ülemaailmselt tunnustatud raketiseettevõtteks, mida tuntakse Doka kaubamärgi all.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Doka on ettevõte, mis kõigub ajas tagasi, rajades oma tee alates väikesest puidutöökojast kuni ülemaailmseks raketiseettevõtteks, mida tuntakse kaubamärgi Doka all alates 1956. aastast. Selle mõistmise traditsioon on kujunenud pikaajalisest pühendumisest tähelepanelikule kuulamisele, maailma nägemisele kliendi silmade läbi ning sügavast aspektide tundmaõppimisest. Meie filosoofia ei ole kunagi olnud kiirtee – me ei lepi kunagi esimese pähe tulnud lahendusega. Pigem peenhäälestame ja arendame oma ideid, kuni suudame pakkuda klientidele tõelisi eeliseid.

Doka brändi tiivad on saanud jõudu üle 150 aasta pikkusest ajaloost, kuid me ei puhka loorberitel. Meie klientidele pakutavad eelised on üleilmseks normiks saanud: töökindlus, inspiratsioon ja kõrge jõudlus. Need väärtused moodustavad kindla aluse kõrgekvaliteediliste raketiselahenduste väljatöötamiseks ja müümiseks maailma konkurentsitihedas keskkonnas. Meie eesmärk on toetada kliente alates esialgsest kavandamisest kuni ehitusplatsini, võimaldades neil ehitada tõhusamalt, paremini ja ohutumalt. Doka on rohkem kui lihtsalt raketiseettevõte; me oleme teie partner ehitusprotsessi igas etapis.

Doka juhatuse liikmed Robert Hauser, Gerd Pechura ja Dr. Hubert Mattersdorfer on südamega juhid, kes juhivad ettevõtet pikaajalise visiooni ja kogemusega. Nende pühendumine on olnud võti Doka edule, luues aluse ettevõtte jätkuvaks kasvuks ja rahvusvaheliseks tunnustuseks. Nende juhtimisel on Doka saavutanud märkimisväärseid tulemusi, tuues turule uuenduslikke lahendusi ja pidevalt parandades oma teenuste kvaliteeti.

Doka on jõudnud punkti, kus selle nimi on sünonüümiks usaldusväärsetele, tõhusatele ja ohututele ehituslahendustele. Meie kliendid on meie saavutustest kasu saanud üle maailma, tundes kindlust ja rahulolu meie pakutavate teenuste kvaliteedist. Alates esimesest kavandamisest kuni valmis ehituseni panustame me pidevalt oma teadmistesse ja kogemustesse, et olla klientidele parimaks partneriks.

Oleme uhked oma pärandi ja teenuste üle ning kutsume teid üles võtma meiega ühendust. Doka meeskond on valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, et leida teie ehitusprojektile parim lahendus. Koos saame kujundada tulevikku, kus iga ehitusprotsess on sujuv, efektiivne ja ohutu.

Doka – Mõistmise Traditsioon

UURI LISAKS

DOKA EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Töö oli kiire, professionaalne ja täpne. Suur tänu!

- Mart T.

Olen äärmiselt rahul nende poolt teostatud montaažieelse teenusega. Meeskond oli väga professionaalne, sõbralik ja tähelepanelik.

- Tiit R.

Nad olid professionaalsed, täpsete teadmistega ning tagasid ohutuse kõikides tööetappides. Olen äärmiselt rahul nende teenusega.

Ringlock Doka moodultellingud: Ohutus ja tõhusus ehitustöödel

Tellingud on oluline osa ehitustöödest, tagades ohutuse ja efektiivsuse. Doka pakub Ringlocki nime all ulatuslikku moodultellingute tootevalikut, mis on välja töötatud aastate jooksul ning on tõestanud end turul usaldusväärse ja tõhusa lahendusena. Ringlocki süsteemne tellingulahendus sobib ideaalselt erinevate ehitusrakenduste jaoks ning täiendab suurepäraselt sarruste ja raketiste tööd. Ringlock tellingud pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas täielikku rentimisvõimalust. See tähendab, et saate vajalikud tellingud rentida vastavalt oma projektivajadustele. Ringlocki süsteem on saadaval

Dropdown

kõik artiklid

Doka digiteenused: Suurendades ehitusplatside tootlikkust

Ehitustööstus on läbi teinud märkimisväärseid muutusi tänu digitehnoloogia arengule. Digiteenused on toonud kaasa olulisi uuendusi ehitusplatside tootlikkuse su
ssb.ee
Ehitustööstus on läbi teinud märkimisväärseid muutusi tänu digitehnoloogia arengule. Digiteenused on toonud kaasa olulisi uuendusi ehitusplatside tootlikkuse suurendamisel. Üks ettevõte, mis pakub mitmesuguseid digiteenuseid ehitusvaldkonnas, on Doka. Doka on spetsialiseerunud ehitusvormide ja kaitserelvade lahenduste pakkumisele ning nende digiteenused aitavad parandada ehitusprotsessi efektiivsust ja tulemuslikkust. Selles artiklis uurime Doka pakutavaid digiteenuseid, mis on suunatud ehitusplatside tootlikkuse suurendamisele. DokaCAD 9 for AutoCAD: DokaCAD 9 for AutoCAD on digiteenus,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.