Rohkema info nägemiseks:

EUROTEL INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1108; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EUROTEL INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

EUROTEL INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 1108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Eurotel Invest põhitegevusalaks on alates 02.09.2004.a. üldehitustööde teostamine, elu- ja büroopindade renoveerimine, kinnisvara hooldus- ja remonttööde teostamine, maastiku- ja looduskeskkonna hooldustööd ja haljastustööd. Lisategevus valdkond alates 2023 aasta II kvartalist on mesindus.

2023 Aruandeaasta põhitegevusala (hoonete ehitus- ja remonttööd) müügitulu oli 151460 eurot.

Mesinduse määgitulu oli 2023 aastal 250 eurot. OÜ Eurotel Invest ärikasum oli 27591 eurot ja aruandeaasta kasum kokku 27592 eurot. Investeeriti kinnisvarasse 3ha Strandbergsi kinnistu Lääne -Nigula vallas ja soetati vajalikke hooldusseadmeid ja sõidukeid. Mesindustegevusega seoses soetati mesilaspered ja tarud, investeeriti meekäitlemise seadmetesse ja inventari. Mesindustegevuse vajaduseks seati 1 osalise tööajaga töökoht. Põhitegevus toimus põhiliselt Harjumaal.

Mesindustegevus toimus Läänemaal.

2024 aastal ehitus -ja remonttööde tegevusvaldkonnas muudatusi ja laiendamist ei planeerita. Plaanis on laiendada 50% ulatuses mesindusega seotud tegevust ettevõttele kuuluval Strandbergs-i kinnistul

Lääne-Nigula vallas. Nimetatud kinnistul on plaanis ka suurendada hooldatava ja niidetava maa-ala suurust edaspidise plaaniga rannaalal pakkuda mootoriteta veesõidukite ( rannakatamaraan, kajakk, purjelaud, SUP laud jms.) koolitus- ja renditeenust.

Eurotel Invest OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. Kokku arvestati aruandeaastal töötasu 15535 eurot.

Keskmine töötajate arv oli 2 inimest.

EUROTEL INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.