Rohkema info nägemiseks:

GALADOR GRUPP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9226; jälgijaid - 32. Arvustusi - 5; Artikleid 4+ "Kirjuta GALADOR GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Galador Grupp OÜ on alates 2004. aastast olnud üks juhtivaid arvuti-, elektroonika- ja kontorikaupade jae- ning hulgimüüjaid Eestis. Alustades esimeste analoogtoonerite ja -tintide maaletoojana, on meie ettevõte kasvanud ning täna pakume laia valikut nutiseadmeid, arvutikaupu, tehnikat, elektroonikat ning palju muud.

E-pood, mis alustas tegevust juba 2006. aastal, on meie klientidele avatud 24/7, pakkudes reaalajas üle 2,3 miljoni erineva toote. Oleme loonud tihedad partnerlussuhted üle 80 Euroopa suurema ja väiksema laoga, tagades seeläbi kiired ja usaldusväärsed tarned üle Euroopa.

Oma 17-aastase kogemustepagasi toel oleme saanud usaldusväärseks partneriks mitte ainult eraisikutele ja ettevõtetele, vaid ka mitmetele riiklikele institutsioonidele, sealhulgas Tartu Ülikoolile, Politsei- ja Piirivalveametile ning Haridus- ja Välisministeeriumile.

Jätkates oma pühendumist klientidele, laiendame aktiivselt ka oma eksporttegevust, olles tihedas koostöös platvormidega nagu Amazon ja Kaup24. Tagame alati atraktiivsed ja konkurentsivõimelised hinnad ning tasuta kohaletoimetamise üle Eesti.

Oleme pidevas arengus ning ootame alati klientidelt tagasisidet ja ettepanekuid, et muuta meie e-pood veelgi huvitavamaks, kasutajasõbralikumaks ning mugavamaks. Loodame jätkata oma klientide usalduse võitmist ning pakkuda tipptasemel teenuseid ka järgnevateks 17 aastaks ja kauemgi.

Kui otsite usaldusväärset partnerit tehnikamaailmas või vajate abi sobiva toote leidmisel, võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

Võtke ühendust ja leiame parima lahenduse juba täna!

uuri lisaks

GALADOR GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Klienditeenindus oli väga abivalmis ja vastutulelik.

- Mart B.

Tarned olid kiired ja probleemivabad, kindlasti tulen tagasi.

- Kati S.

Väga rahulik kogemus, kiire tarne ja suurepärane teenindus.

Nutikas Valik: Kuidas leida sobiv nutiseade Galadori E-poest?

Otsides uut nutiseadet, seisab paljud ees valikute rikkalikus džunglis, kus sobiva leidmine võib tunduda üle jõu käiv. Õnneks pakub Galador Grupi e-pood laia valikut nutiseadmeid, mis vastavad nii individuaalsetele maitsetele kui ka eelarvele. Alustuseks on oluline määratleda oma vajadused ja eelistused. Kas vajad nutitelefoni, tahvelarvutit või hoopis nutikella? Milliseid funktsioone ja omadusi pead oluliseks? Galador Grupi e-poes on võimalus tutvuda põhjalike tootekirjeldustega ning võrrelda erinevaid mudeleid. Oluline on arvestada nii hinna, kvaliteedi kui ka kasutusmugavusega. Lisaks

Dropdown

kõik artiklid

Tooted - GALADOR GRUPP OÜ

Galador Grupp OÜ on 2004. aastal loodud arvuti-, elektroonika-, kontorikaupade jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte. Suudame jätkuvalt pakkuda 24/7 atraktiivse
ssb.ee
Galador Grupp OÜ on 2004. aastal loodud arvuti-, elektroonika-, kontorikaupade jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte. Suudame jätkuvalt pakkuda 24/7 atraktiivseid ja konkurentsivõimelisi hindu ning üha laienevat kaubavalikut. Kaubad tarnime klientidele Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Taanist, Saksamaalt, Suurbritanniast, Poolast, Itaaliast, Prantsusmaalt jne. KAUBAD  SÜLEARVUTID                 ARVUTIKAUBAD                 TÖÖRIISTAD                       MEELELAHUTUS  NUTISEADMED               PRINTERID                            KOMPONENDID               VÕRGUSEADMED

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.