Rohkema info nägemiseks:

EXPOGROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2428; jälgijaid - 368. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXPOGROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

EXPOGROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 368 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 36 korda.

Tegevusaruanne 2022

ExpoGroup OÜ asutati 2004. aastal ja 2006. aastal alustati põhitegevust.

Firma põhitegevusalaks on tollilao-, tollivormistamise- ja riigisiseste transporditeenuste osutamine ning rahvusvaheline veoste ekspedeerimine.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Üldine majanduskeskkonna ebastabiilsus on mõjutanud ettevõtte tegevust läbi suurenenud transpordi-, energia- ja tööjõu kulude. Peamiseks riskiteguriks on pidevalt muutuv geopoliitiline olukord nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Aruandeaastal jätkus müügitulu kasvule suunatud tegevus. Sõlmiti uusi tarne- ja ostu-müügi lepinguid, aktiivselt tegeleti kliendibaasi laiendamisega. Erilist tähelepanu pöörati ettevõtte poolt osutatavate teenuste hinnakirja kaasajastamisele vastamaks muutunud turusituatsioonile.

Firma tegi investeeringud põhivarasse summas 86 960 eurot.

Venemaa-vastaste piirangute mõju veoliiklusele ja nende kestust on keeruline hinnata ning seetõttu on raske prognoosida, mida tulevik toob.

Aruandeperioodil (20.12.2022) toimus tulekahju meie poolt üüritud lao ruumides.

Tulekahju tõttu sai olulist kahju üürileandja vara. Üürileandja põhivara oli tulekahju ajal kindlustatud ettevõttekindlustuse lepinguga ja kindlustusfirma tasus tulekahju eest osalise kindlustushüvitise. Vastavalt Võlaõigusseadusele (VÕS § 492 lg 1 ja § 334 lg 2) 21.11.2023.a.

kindlustusfirma esitas OÜ-le ExpoGroup hagihoiatuse nõude kahju hüvitamiseks summas 500000 eurot lao üürileandja kasuks. Vastavalt sätestatule RTJ 1 p. 99 ja 99, RTJ 8 p.p. 9 ja 10 seoses toimunud kohustava sündmusega, bilansis seisuga 31.12.22.a. mooduatatud eraldis kindlustusfirma poolt esitatud nõude summas.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a. moodustas ExpoGroup OÜ müügitulu 1 813 256 eurot, kust 75.60% moodustas kaubaladude töö, 24.40% moodustas veoste ekspedeerimine.

Ettevõtte müügitulu kasvas 1.3 korda võrra võrreldes 2021 aastaga ja kahjum moodustas -476 262 eurot.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Laenu- ja liisingulepingute intressimäärad on seotud EURIBORiga. Seoses sellega EURIBORi tõus mõjutab firma finantstulemusi. Börsi noteeringud ja valuutakursid olulist mõju ettevõtte tulemusele ei avalda.

Ettevõtte tehingute põhivaluutaks hankijate ja klientidega on euro, mis garanteerib minimaalse

EXPOGROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.