Rohkema info nägemiseks:

TOMIREX PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mööbli- ja transporditeenused, mis muudavad teie kodu sisustamise lihtsaks ja stressivabaks!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui oled kunagi seisnud silmitsi väljakutsetega seoses mööbli kokkupaneku, paigaldamise, utiliseerimise või transpordiga, siis võime hea meelega öelda: meil on sulle lahendus olemas. TOMIREX PROJEKT OÜ on ettevõte, mis pakub kvaliteetseid mööbliteenuseid ja väiketransporditeenuseid, et muuta sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks.

Kas vajad abi uue mööbli kokkupanekul või soovid vana mööblit demonteerida ja utiliseerida? TOMIREX PROJEKT on siin, et aidata. Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud mööbli kokkupanekule, paigaldamisele, demonteerimisele ja utiliseerimisele. Pole vahet, kas sul on vaja kokku panna uus garderoob, vannitoamööbel või kontorilaud - me teeme selle kiirelt ja professionaalselt.

Kui sul on vaja väiketransporti kodumasinate või mööbli jaoks, saadame sulle õige sõiduki ja meeskonna. Pakume väikevedusid, kodumasinate transporti ja mööbli transporti, et sinu vara jõuaks ohutult ja õigeaegselt sihtkohta. Ära muretse raske tõstmise ja transpordiga seotud probleemide pärast - jää rahulikuks, sest TOMIREX PROJEKT on sulle abiks.

Kui plaanid kolimist, võta meiega ühendust, sest pakume ka kvaliteetseid kolimisteenuseid. Lisaks mööbli transpordile aitame sul kogu kolimisprotsessi sujuvaks muuta. Meie meeskond tegeleb sinu kodu sisu hoolikalt ja turvaliselt pakendamise, laadimise, transpordi ja paigaldamisega uues kohas.

TOMIREX PROJEKT on sinu usaldusväärne partner kõikides mööbliga seotud küsimustes. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne ning pakub teenuseid, mis säästavad sulle aega, vaeva ja stressi. Olenemata sellest, kas vajad mööbliteenuseid, väiketransporti või kolimisteenuseid, saame sind aidata.

Võta ühendust juba täna ja leiame sulle parima lahenduse! Sinu rahulolu on meie prioriteet, ja meie eesmärk on teha sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks igas mööbliga seotud olukorras. 

Vaata rohkem

TOMIREX PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Super töö! Mööbli kokkupanek oli kiire ja tulemus laitmatu. Aitäh!

- Erik K.

Mööbli utiliseerimine oli nende abiga kiire ja keskkonnasõbralik.

- Jaan L.

Suurepärane teenus igas olukorras. Aitäh, Tomirex!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOMIREX PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Tomirex Projekt OÜ on ettevõte, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest. 2022. aastal keskendus ettevõte peamiselt mööbli paigaldusele ja erinevatele muudele teenustele, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine. Mööbli paigaldus on keeruline protsess, mis nõuab täpsust, oskusi ja põhjalikke teadmisi. Tomirex Projekt OÜ on tõestanud, et neil on need omadused, pakkudes klientidele kõrgekvaliteedilist teenust. Nad on spetsialiseerunud erinevatele mööblitüüpidele, sealhulgas köögimööblile, elutoamööblile, magamistoamööblile ja kontorimööblile. Nende meeskond on

Dropdown

kõik artiklid

Miks tellida mööbli kokkupanemise teenus?

Mööbli kokkupanemine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Paljud inimesed tellivad mööbli kokkupanemise teenust, kuna see võib säästa aega, vaeva ja võim
ssb.ee
Mööbli kokkupanemine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Paljud inimesed tellivad mööbli kokkupanemise teenust, kuna see võib säästa aega, vaeva ja võimalikke vigastusi. Siin on mõned põhjused, miks tasub kaaluda mööbli kokkupanemise teenuse tellimist: Mugavus - Mööbli kokkupanemise teenus võib olla mugav võimalus, kui teil ei ole aega või tahtmist mööblit ise kokku panna. Kogenud mööblieksperdid saavad kiiresti ja tõhusalt kokku panna erinevat tüüpi mööblit, nii et see jõuab teie koju kasutusvalmis kujul. Eksperditeenus - Mööbli kokkupanemise teenus annab teile kindluse, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.