Rohkema info nägemiseks:

MENTLI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte on spetsialiseerunud ehitustöödele, valmistades kvaliteetseid plekitooteid ning teostades paigaldus- ja konstruktsioonitöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Mentli OÜ on 2005. aastal asutatud ettevõte, mille peamiseks kutsumuseks on käsivalts- ja plekitööd. Tartusse juurdunud, kuid üleriigiliselt tuntud, on see erakapitalil põhinev väikeettevõte ehitusmaastikul tuntud oma kõrgekvaliteedilise töö ja pühendumuse poolest.

Ettevõte on keskendunud katuste ehitamisele ja renoveerimisele, vihmaveesüsteemide paigaldamisele ning kvaliteetsete plekk-katete valmistamisele rätsepatööna. Mentli OÜ meeskonnaliikmed on kõrgelt kvalifitseeritud ja valdavad aastatepikkust kogemust ehitusvaldkonnas, mis tagab tellijatele kindluse nende projekti sujuva kulgemise ja tulemuse kvaliteedi suhtes.

Ettevõte on teinud silmapaistvat tööd nii Tartu linnas ja maakonnas kui ka üle Eesti. Nende portfellis on muljetavaldav loetelu projektidest, kuhu nad on panustanud oma oskuste ja professionaalsusega. Näiteks on Mentli OÜ teinud plekitöid sellistel tuntud objektidel nagu Tartu Tähetorn, Tartu Pauluse kirik, Eesti Rahva Muuseum, Lõunakeskuse laiendus, Tartu Zooloogiamuuseum ja mitmed teised olulised ehitised.

Mentli OÜ on oma pikaajalises tegevuses tõestanud, et nende töö on tellijate poolt hinnatud ning nende kasutatavad materjalid on alati kvaliteetsed. Ettevõtte püüdlus tipptaseme poole ja nende järjekindel kohustus oma klientide rahulolu saavutamiseks on teinud neist ehitusvaldkonnas usaldusväärse partneri.

Kui vajate tipptasemel katuse- ja plekitöid, vihmaveesüsteemide paigaldust või eritellimusel valminud plekk-katet, siis võtke kindlasti ühendust Mentli OÜ-ga. Nende meeskond seisab alati valmis teie ehitusprojekti ellu viima ja tagama selle kvaliteetse lõpptulemuse.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva lahenduse!

mendi.maisla@gmail.com
info@mentli.ee
+372 5035984

MENTLI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri J.

Plekk-katus sai suurepärane!

- Margus S.

Metallkonstruktsioonid tipptasemel!

- Karl P.

Katuste renoveerimine sujus ideaalselt!

MENTLI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mentli on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2005. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. OÜ Mentli põhitegevusaladeks on sileplekist erinevate detailide tootmine ja paigaldus ning muu ehitustegevus. Ettevõte on tuntud oma kõrge kvaliteediga toodete ja teenuste poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ja kasvu. Aruandeaasta müügitulu oli 190 548 eurot, mis näitab ettevõtte tugevat majanduslikku seisundit ja stabiilsust. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tuleb korstnaplekke paigaldada?

Korstnaplekkide paigaldamine on oluline samm igasuguse küttesüsteemi või kaminaga seotud ehitusprojektis. Need mitte ainult ei lisa hoone välisilmele iseloomu j
ssb.ee
Korstnaplekkide paigaldamine on oluline samm igasuguse küttesüsteemi või kaminaga seotud ehitusprojektis. Need mitte ainult ei lisa hoone välisilmele iseloomu ja stiili, vaid mängivad ka kriitilist rolli tuleohutuse ja efektiivsuse tagamisel. Selles artiklis uurime, miks korstnaplekkide paigaldamine on oluline ning kuidas see toimub. Korstnaplekkide paigaldamisel on mitu olulist eesmärki: Tuleohutus: Korstnaplekkide põhiline eesmärk on hoida suitsugaasid ja sädelevad osakesed eemal hoone välisstruktuuridest. See vähendab tuleohtu ja kaitseb hoone terviklikkust. Efektiivsus:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.