Rohkema info nägemiseks:

EKOY ELEKTROONIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3032; jälgijaid - 18. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EKOY ELEKTROONIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

EKOY ELEKTROONIKA OÜ hetkeolukord

Juba 3032 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta ülevaade ja olulised sündmused majandusaastal

OÜ EKOY Elektroonika on koostamistöödele spetsialiseerunud Eino Korhonen OY tütarettevõte. Põhitegevuseks on mitmekülgsete elektritarvikute ja valgustite tootmine koos pakkimistöö, kliendi klientide tellimuste komplekteerimise ning transporditeenustega. Valmistoodangu transport on korraldatud paindlikult oma transpordivahenditega. OÜ Ekoy Elektroonika käive moodustus töö lisandväärtusest peamiselt ühele kliendile, emaettevõttele Eino Korhonen Oy. EKOY kontserni klientide turupiirkond on globaalne, ulatudes Euroopast Aasiasse ja

Põhja-Ameerikasse, võimaldades kasvutendentsi.

EKOY Elektroonika OÜ üürib emaettevõttelt Eino Korhonen Oy-lt 4500 m² suurust kaasaegse tehnikaga varustatud tootmis- ja laohoonet. Lisaks renditakse eraldi hoonet, kus toimub alumiiniumprofiilide saagimine.

2022. aasta müügitulu kasvas mullusest 8,26 % ehk 222 888 euro võrra 2 920 656 euroni. Tootmise müügitulu oli 2 880 329 €, eluruumide üüritulu 15 426 €, tulu kommunaalteenustelt 965 € , muu kaup 8 247 € ja elektrienergia müügist 15 689 €.

Vene – Ukraina sõja mõju 24. veebruaril 2022 alustas Venemaa laialdast sõjalist sissetungi Ukrainasse. Euroopa Liit, Ameerika Ühendriigid ja mitmeid teised Lääne riigid kehtestasid majanduslikke sanktsioone Venemaale ja Valgevenele. Venemaa sõda Ukrainas ja sanktsioonid mõjutasid ülemaailmseid tarneahelaid, mis olid juba eelnevalt tervisekriisiga kaasnenud piirangutest häiritud. Materjalide ja komponentide kiire hinnatõus ja kättesaadavus ning energiakriis kiirendasid jõuliselt rohepöörde ning globaalsete tarneahelate muutumise arengusuundumusi. Aasta teisel poolel lisandus hinnatõusule ja energiakriisile erakordselt kiire inflatsioon ning laenuintresside järsk kasv, mis mõjutas tellimusmahtude kahanemist.

Ettevõtte majandustulemused näitavad, et koroonakriisi järgne nõudluse tempokas kasv kestis 2022 aasta sügiseni. Seoses majanduse jahtumisega ja aasta lõpu tellimuste vähenemisega võeti kasutusele kohandamismeetmed: tööde ümberkorraldamine ja muutused tegevus- ja tootmisahelates, ressursside ja personali optimeerimine ning tööaja paindlikkus. Õigeaegse reageerimisega, kohanemisvõimelisusega ja personali paindlikkusega saavutasime põhitegevusega rekordilise müügitulu.

Aruandeaastal uuendati ettevõtte kasvustrateegiat, tegeleti aktiivselt klientide ja uute klientide vajaduste ja ootuste väljaselgitamise ning sobivate toodete ja teenuste arendusega. Valmistatud toodete ja pakutavate teenuste kvaliteet püsisid endiselt kõrgel tasemel. Saavutati oluline strateegiline eesmärk, tarnekindluse tõstmine tagasi varasemate aastate 98% tasemele.

Ettevõtte äritegevusega seotud riskide ennetamine ja juhtimine on oluline osa strateegilisest juhtimissüsteemist. Riskide juhtimisel on peamiseks eesmärgiks määratleda olulisemad riskid ning juhtida riske selliselt, et ettevõte saavutaks oma strateegilised ja finantsilised eesmärgid. Riske, millel on võimalik negatiivne lühi- ja/või pikaajaline mõju ettevõtte finantstulemusele, mainele ja strateegilistele eesmärkidele, oleme jaganud põhikategooriatesse järgmiselt: (cid:127) Finantsriskid, (cid:127) Tegevusriskid, mis tekivad seoses tööprotsessidega, juhtimisega ja prognoosidega. Tähelepanu pöörame isikuandmete kaitsele ning kvaliteedi- ja tarneahelaga seotud riskidele. Tegevusest tulenevate riskide hulka arvestame töötervishoiu ja tööohutuse riske.

(cid:127) Keskkonnariskid, mis on seotud kliimaneutraalsele majandusele üleminekuga (nt seadusandlus, regulatsioonid, investeeringud) ja riskid, mis on seotud otseste kliimamuutuste mõjudega (nt looduskatastroofid, elektrikatkestused, ebastabiilne olukord riigis).

Riskianalüüse ja siseauditeid viiakse läbi plaanipäraselt. 2022. aastal uuendatud töökeskkonna riskianalüüs on sisestatud Tööinspektsiooni iseteeninduskeskkonda. Ettevõtte eesmärgiks on tagada ohutu ning nõuetele vastav töökeskkond, kus ei toimu ühtegi tööõnnetust.

Töökeskkonna rahulolu-uuringute tulemused näitavad kolme aasta võrdluses töötajate rahulolumäära kasvutrendi.

2022. aastal töötas EKOY Elektroonikas keskmiselt 94 inimest. Ettevõte pööras tähelepanu töötajate töötervishoiule ja -ohutusele, pühendumusele ja arengule. 2022. aasta koolitustegevust iseloomustab eelkõige keskendumine töösuhetele ja -õigusele ning juhtimiskvaliteedile. Spetsialistid ja juhid osalesid erinevatel ametialastel koolitustel. Lisaks tõsteti teadlikkust tootmise efektiivsusest ja kvaliteedist ning säästliku keskkonna teemadel. Seoses keskkonnateadlikuse suurendamisega toimus suvepäevade raames koolitus kõikidele ettevõtte töötajatele teemadel: kestlik areng, ringmajandus, ringmajanduse mudelid ja rohepesu. Kohustuslik tööohutusalane juhendamine ja tuleohutuskoolitus toimusid plaanipäraselt. Võrreldes eelmise aastaga, mil koolitustegevus oli suuresti mõjutatud COVID-19 viiruse levikuga seotud piirangutest, oli 2022. aastal koolituse läbinud töötajaid ning koolitustunde poole rohkem. Keskmiselt oli 2022 aastal koolitusi ühe töötaja kohta 11,4 akadeemilist tundi.

Väärtustame iga töötaja panust ning püüame kindlustada nende jätkuvat motivatsiooni ja pühendumust. Pikaajaliste kogemustega oma ala professionaalid on ettevõtte võtmeväärtus. Personali motiveerimiseks on kasutusel ärikasumist sõltuv premeerimissüsteem, millesse on kaasatud kõik töötajad.

EKOY ELEKTROONIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.