Rohkema info nägemiseks:

KELDRIMÄE FARMER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 431; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KELDRIMÄE FARMER OÜ kohta arvamuslugu!"

KELDRIMÄE FARMER OÜ hetkeolukord

Juba 431 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Keldrimäe Farmer töötab aastast 2005,põhitegevusalaks looma- ja taimekasvatussaaduste tootmine ja müük

Algusaastatel kasvatati ka lihaveiseid ja lambaid.

Alates 2010.a. on põhitegevuseks olnud noorloomade (pullikud, lehmikud) kasvatamine ja müük.Lisaks pullikutele on Keldrimäe Farmer OÜ ostnud edasimüümise eesmärgil ka tõumullikaid. Keldrimäe Farmeril on omandis 5,76 ha maad, on sõlmitud kasutusvalduse lepingud 17,3 ha, samuti on renditud maad 50 ha riigilt ja eraomanikelt oma sööda varumise ja ka müügi eesmärgil.

2021a. jätkus tavapärane tegevus, peamiselt pullikute kasvatamisel müügiks.

Hetkel on ettevõttes üks töötaja, kes hooldab loomi. Söödavarumine teostatakse OÜ Kuivajõe Farmer poolt.

2022.a. üritame leida veel erinevaid võimalusi ettevõtte käibe suurendamiseks ja tegevuse laiendamiseks.Ettevõtte tööd juhib ühe liikmeline juhatus. Juhatuse liige ei ole saanud juhatuse töös osalemise eest tasusid ega soodustusi.

KELDRIMÄE FARMER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.