Rohkema info nägemiseks:

SEDEO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEDEO OÜ kohta arvamuslugu!"

SEDEO OÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.majandusaastal oli OÜ Sedeo põhitegevusalaks eriehitustööna soojuspumpade paigaldus.

Müügitulu 2022.aastal oli 209 536 eurot. Ettevõtte ärikulud aruandeaastal olid 263 436 eurot ja ärikahjum 53 733 eurot. 2022.a. osanikele jaotamata kasumist dividende ei eraldatud ega makstud.Majandusaasta lõpuks kujunes kahjum 53 730 eurot.

2022.a. uurimis- ja arenguväljaminekuid ei teostatud ega planeerita ka järgnevaks aastaks. Samuti ei ole majandusaasta jooksul saadud sihtfinantseerimise summasid.

OÜ Sedeo keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 töötajat. Töötajate töötasu üldsumma 2022.a. oli 9 929 eurot. Osaühingu tööd juhib juhatuse liige, kes töötab ettevõttes töölepingu alusel. Juhatuse liikme töötasu 2022.a. oli 7 479 eurot. Vastavalt osanike üldkoosoleku otsusele juhatuse tagasikutsumisel või ametist lahkumisel eritasusid ja soodustusi kehtestatud ei ole. Seotud isikud ei ole saanud soodustingimustel kaupu ega teenuseid.

2023.a. ettevõte ei planeeri tegevusalade täiendamist ega olulist muutmist, samuti suuremaid investeeringuid, va põhitegevuseks vajalike seadmete täiendamine ja uuendamine. OÜ Sedeo põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on saematerjalist toodete mahu säilitamine ning lepingupartnerite ja turu hoidmine eelkõige koduturul. 2022.aastal tegeleti soojuspumpade paigaldamise ja üldremonttöödega.

Juhatus deklareerib, et raamatupidamise aastaaruanne on koostatud vastavuses hea raamatupidamise tavaga, arvestuse korraldamisel on lähtutud EV raamatupidamise seadusest ja kehtivatest õigusaktidest (RTJ) ning majandustulemust on õigesti ja õiglaselt kajastatud.

Raamatupidamiskohuslane on jätkuvalt tegutsev.

SEDEO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.