Rohkema info nägemiseks:

AIMET INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mototehnika ja paatide remont, hooldus, lisavarustuse paigaldus ning ümberehitused. Varuosade ning uute masinate ja paadimootorite müük.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AIMET INVEST OÜ-s usume, et stiil on enamat kui lihtsalt rõivad; see on väljendus teie ainulaadsest isiksusest ja seiklustest, millele te ette võtate. Meie casual rõivaste, rõivaste ja aksessuaaride ning motokrossivarustuse kollektsioon on loodud mitte ainult teie aktiivse elustiili nõudmistele vastamiseks, vaid ka teie isikliku stiiliavaldusega resonantseerumiseks.

Alates hetkest, kui libistate selga meie Legacy Flexfit mütsid või Geology tuulejoped, tunnete kvaliteedi erinevust. Meie Fox Head T-särgid ei ole lihtsalt kangatükk, vaid lõuend, kus mugavus kohtub ikoonilise disainiga. Olgu te linnatänavatel või kruusaradadel, meie motokrossivarustus tagab, et olete valmis esinema oma parimal tasemel, nähes samal ajal välja terav.

Meie valik on hoolikalt kureeritud, et tuua teieni viimased trendid ilma vastupidavuse ja funktsionaalsuse osas järeleandmisi tegemata. Lolo Fliispüksid ja Absolute pusa on selle suurepärased näited, pakkudes mugavust ja stiili nii kodus lõõgastudes kui ka linnadžunglis vallutades.

AIMET INVEST OÜ-ga ei osta te lihtsalt riideid; investeerite garderoobi, mis peab vastu ajale ja seiklustele. Meie pühendumus kvaliteedile ja stiilile on kõikumatu, nagu ka meie klientide vaim. Nii et miks oodata? Avastage meie kollektsiooni juba täna ja leidke täiuslik varustus, mis kõnetab teie hinge.

Pidage meeles, iga õmblus jutustab loo ja AIMET INVEST OÜ-ga on teie lugu kirg, seiklus ja stiil. Ostke kohe ja laske oma riietusel peegeldada tõelist teid!

AIMET INVEST OÜ kontaktid

AIMET INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aimet Invest alustas tegevust 2008 aastal.Firma peamiseks tegevusalaks om mootorataste, atv-de, motokelkude jms remont ja hooldus. Firma 2021 aasta käive oli 167 757.- mida on rohkem, kui eelneval majandusaastal. Meie valdkonnas õnneks Covid-19 suuri muudatusi ei toonud. Järgneval aastal on firmal plaanis oma käivet kasvatada ja turuosa suurendada. Firmal oli 1 palgaline töötaja, tema tasude suurus on näidatud vastavas majandusaasta lisas Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

5 vajalikku eset teie motokrossi garderoobi

Motokrossi entusiastile on õige varustus sama oluline kui ratas, millel sõidate. See pole ainult osa väljanägemisest; see on seotud ohutuse, mugavuse ja vastupi
ssb.ee
Motokrossi entusiastile on õige varustus sama oluline kui ratas, millel sõidate. See pole ainult osa väljanägemisest; see on seotud ohutuse, mugavuse ja vastupidavusega. Selles postituses sukeldume viide hädavajalikku esemesse, mis peaksid moodustama iga sõitja garderoobi aluse, tagades, et olete rajal sõitmiseks kindlalt varustatud. Kiiver: Teie esimene kaitsejoon Kiiver on motokrossisõitja kõige kriitilisem turvavarustuse ese. On hädavajalik valida kiiver, mis vastab tööstusharu ohutusstandarditele, istub tihedalt ja tagab piisava ventilatsiooni. Otsige kiivreid MIPS-tehnoloogiaga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.