Rohkema info nägemiseks:

KYTECO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond koosneb pikaajaliste kogemustega oma ala spetsialistidest, kelle eemärgiks on kõrgendatud ootuste täitmine kinnisvara eriosade hoolduse, remondi ja monitooringu teenuste pakkumisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Küteco on olnud eesrinnas kinnisvara eriosade hoolduse ja remondi sektoris juba kaks aastakümmet. Meie südames on soov tagada kinnisvara optimaalne toimimine, olenemata sellest, kas see on osa korteriühistust, munitsipaalhoonest või äripinnast. Selle saavutamiseks keskendume kahele kriitilisele aspektile: tipptasemel tehnoloogiale ja oma ala spetsialistidest koosnevale meeskonnale.

Meie pikaajaliste kogemustega professionaalid teevad oma tööd suure kire ja pühendumusega, tagades kvaliteedi ja rahulolu igas etapis. Ükskõik, kas vajate hooldust, remonti või monitooringut, on Küteco teie usaldusväärne partner.

Meie meeskond pakub kahekülgset klienditeenindust nii Eesti kui ka Vene keeles, tagades sujuva ja tõrgeteta suhtlemise igal sammul.

rohkem infot

KYTECO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaja K.

Nende meeskond on alati olnud sõbralik ja abivalmis. Nad teevad kindlaks, et kõik tööd tehakse õigesti ja õigeaegselt

- Erik R.

Jälle üks meeldiv kogemus. KyteCo võttis oma töö ülesandeks väga tõsiselt ja saime tulemuse, mida ootasime.

- Kerli M.

Väga tänulik KyteCo meeskonnale, kes lahendas meie korteriühistu keerulise ja aeganõudva küttesüsteemi remondi väga kiiresti ning kvaliteetselt.

KYTECO OÜ tegevusaruanne 2022

Käesolev blogipostitus keskendub Osaühing Kyteco majandusaasta aruandele, mis on koostatud aruandeaasta 01.01.2022 - 31.12.2022 kohta. Osaühing Kyteco on Eesti ettevõte, mis on asutatud 19.05.2005. aastal. Selle peamine tegevusala on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus. Osaühing Kyteco on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele, mis hõlmab kõike alates küttesüsteemide paigaldamisest ja hooldamisest kuni ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigalduseni. Ettevõtte tööd korraldab üheliikmeline juhatus, mis tagab ettevõtte sujuva toimimise ja kõrge kvaliteedistandardite järgimise.

Dropdown

kõik artiklid

Millist tähtsust omab kortermajade küttesüsteemide läbipesu?

Kortermajade küttesüsteemide läbipesu on oluline hooldusprotseduur, mida tuleks regulaarselt teostada. See protseduur hõlmab küttesüsteemi veeringe puhastamist
ssb.ee
Kortermajade küttesüsteemide läbipesu on oluline hooldusprotseduur, mida tuleks regulaarselt teostada. See protseduur hõlmab küttesüsteemi veeringe puhastamist spetsiaalse kemikaali abil, et eemaldada setted, rooste ja muud mustused, mis võivad aja jooksul koguneda ja takistada küttesüsteemi efektiivset toimimist. Küttesüsteemi läbipesu on oluline nii kortermaja mugavuse kui ka energiasäästu seisukohalt. Küttesüsteemi läbipesu tagab küttesüsteemi optimaalse toimimise. Kui küttesüsteemis on mustus ja setted, võivad need takistada vee liikumist süsteemi kaudu ning põhjustada küttekehade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.