Rohkema info nägemiseks:

OSSIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgset paintballi meelelahutust erinevates keskkondades ja korraldab unikaalseid seiklusi vastavalt klientide soovidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid meelelahutust, mis pakub adrenaliinirohket kogemust, aitab sul närve puhata ning tugevdab meeskonnatööd? Siis on paintball just see, mida vajad! Paintball24.ee pakub sulle võimalust kogeda põnevat seiklust, mis on kohandatud täpselt sinu vajaduste järgi.

Paintball ei ole lihtsalt mäng, see on elamus, mis paneb sind proovile panema nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Siin on mõned põhjused, miks paintball on üks parimaid viise meelelahutamiseks Paintball pakub sulle adrenaliinilaksu, mis paneb südame kiiremini lööma ja paneb sind end tundma elusana. See on kogemus, mida sa ei unusta kunagi. Igaüks vajab aeg-ajalt pausi igapäevasest stressist. Paintball on suurepärane võimalus lasta lahti pingetest ja keskenduda hetkele. Paintball õpetab kannatlikkust ja meeskonnatööd. Sa pead olema valmis ootama õiget hetke ja töötama koos oma võistkonnakaaslastega, et saavutada eesmärk.

Meie eesmärk on luua sulle unikaalne paintballi kogemus, mis vastab täpselt sinu soovidele. Pakume mitmeid erinevaid võimalusi:

  • Paintball spetsiaalses sport-paintballi väljakul.
  • Paintball meie välja valitud linnakutes, maastikul või metsas.
  • \"Jänesejahti\" - erakordne seiklus.
  • Poissmeeste üritused, mis pakuvad meelelahutust ja adrenaliini.
  • Matkamängud koos erinevate ülesannetega.

Meie loovusel ei ole piire, ja me oleme valmis kohandama tegevused vastavalt sinu soovidele.

Iga meie pakett ja teenus on ainulaadne, mistõttu on hindade täpset väljatoomist keeruline. Parim viis saada hinnapakkumist, mis vastab sinu eelarvele ja soovidele, on meile helistada või saata e-kiri. Räägi meile oma ideedest ja soovidest ning me leiame koos sulle parima lahenduse.

Meie paintballiväljakud asuvad Harjumaal ja Viljandimaal, kuid me ei piirdu nendega. Tuleme hea meelega sinna, kus sina soovid mängida. Võta meiega ühendust ja leiame parima koha ja tegevused, et muuta sinu paintballi seiklus unustamatuks.

Ära lase võimalusel mööda libiseda! Võta ühendust Paintball24.ee-ga juba täna ja loo endale meelelahutus, mis jääb meelde igaveseks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

OSSIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Suurepärane mäng, milline adrenaliin! Tänan teid!

- Roomet S.

Meie grupp jäi ülimalt rahule, maastik oli häti korraldatud ja vaha oli mängida!

- Jaan E.

Olime Paintball24.ee-ga "Jänesejahti" mängimas ning see oli tõeline seiklus! Nad panid meid proovile erinevate väljakutsetega ja meeskonnatöö oli võti edu saavutamisel. Suurepärane kogemus, mida soovitan kõigile, kes otsivad midagi uut ja põnevat!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas alustada suvepäevade planeerimist | Paintball 24

Suvepäevad – ainult meelelahutuslikud või ka kasulikud? Kõigepealt tasub mõelda sellele, et mis on suvepäevade kui ürituse eesmärk. Vastusest sõltub tegelikult nii suvepäevade asukoht, meeleolu kui ka seal korraldatavad tegevused. On oluline erinevus, kas suvepäevade näol soovitakse pakkuda mõnusat tööajavälist lõõgastust või on tegu pigem tööga seotud oskuste arendamisega. Suvepäevadeks sobivaid tegevusi valides tasub kindlasti töötajate eelistusi meeles pidada. Kui enamikule töötajatele on metsas matkamine vastumeelt, ei ole mõtet korraldada meeskonna liitmiseks suvepäevi, mille ainus

Suvepäevade korraldamine on kujunenud paludes ettevõtetes tööelu normaalseks osaks. Seda üritust oodatakse niisama kindlalt, kui jõulupidu ja igakuist palgapäeva. Et toimunud suvepäevi ka hiljem…

Dropdown

kõik artiklid

Meeskonnaüritused Paintballiga | Paintball 24

Kuidas Paintball aitab meeskonda liita? Paintball on suurepärane lõõgastus, mis viib stressi ja mõtted igapäevatöö juurest kõrvale ning mis samas annab võimal
ssb.ee
Kuidas Paintball aitab meeskonda liita? Paintball on suurepärane lõõgastus, mis viib stressi ja mõtted igapäevatöö juurest kõrvale ning mis samas annab võimaluse kõigil meeskonna liikmetel teha koostööd uue eesmärgi nimel. Ühe ürituse ehk mänguga osa pikkus kujuneb vastavalt mängijate soovile ja kogemusele, enamasti on selleks 3-4 tundi. Kogu ürituse aja hulka mahuvad instrueerimine, riietumine, reeglite ja relvate tutvustamine, laadimised ja pausid puhkamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.