Rohkema info nägemiseks:

OOKER REKLAAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1484; jälgijaid - 22. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta OOKER REKLAAM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1992. aastast oleme olnud reklaami sepad, luues sõnumeid, mis mitte ainult ei paista silma, vaid peavad ka ajaproovile vastu. OOKER REKLAAM OÜ-s usume, et suurepärane reklaam ei ole ainult nähtav või kuuldav, see on tuntav ja meeldejääv. See on kunstivorm, mis ühendab loovust funktsionaalsusega, ja me oleme selle käsitöö meistrid.

Meie laiaulatuslik teenuste valik hõlmab kõike alates fotodest ja kleebistest kuni reklaamtrükiseni erinevateks rakendusteks nagu sõidukid, aknad ja muu. Oleme spetsialiseerunud plakatite ja bännerite loomisele, majahalduritele, siltidele ja infoviidetele, stendidele, vaateakendele ja mõjusatele välireklaamidele. Meie ekspertiis hõlmab ka oluliste trükiste tootmist, mis aitavad ettevõtetel tõhusalt suhelda.

Üks meie lipulaevatooteid on sõidukireklaam autokleebiste kaudu. See on võimas viis oma laevastiku eristamiseks tänavatel ja muuta ettevõtte sõidukid liikuvateks reklaamtahvliteks. Olgu tegemist autode, kaubikute, veokite, paatide või isegi lennukitega, meil on kleebismaterjalid ja ekspertiis, et teie bränd kõrgustesse tõsta. Meie töö ei seisne ainult teie sõidukite hea väljanägemise tagamises; see on ka nende kaitsmine. Meie lamineeritud trükimeedia kaitseb teie sõiduki värvi päikese ja kriimustuste eest, pakkudes topeltkaitset algvärvile.

Mõistame, et iga pind esitab oma väljakutsed, mistõttu pakume lahendusi isegi kõige nõudlikumatele tekstuuridele, sealhulgas põrkeraudadele ja teistele plastikosadele või kõrge reljeefiga pindadele. Meie perforeeritud kiled akendele tagavad, et nähtavus ei ole ohustatud, samal ajal kui teie bränd on ikka nähtav.

OOKER REKLAAM OÜ-s oleme pühendunud teie reklaamiideede teoks tegemisele. Kutsume teid tutvuma meie portfoolioga, vaatama meie töid ja võtma meiega ühendust. Koos leiame just teie vajadustele kohandatud täiuslikud lahendused. Teeme teie brändi linna jutuaineks.

OOKER REKLAAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl K.

Nende kvaliteetne disain ja kiire reageerimine muudavad koostöö nendega nauditavaks ja tulemuslikuks.

- Erki J.

Nende loodud disainid on täpselt sellised, nagu ma ette kujutasin, ja teenindus oli suurepärane1

- Paula S.

Suurepärane koostöökogemus Ookeriga!

Brändi nähtavuse maksimeerimine välistingimustes reklaamimise abil

Välistingimustes reklaamimine, tuntud ka kui väljaspool kodu (OOH) reklaamimine, on võimas turundusvahend, mis võimaldab brändidel ühendust võtta tarbijatega avalikus ruumis. See hõlmab erinevaid formaate, alates plakatitest kuni transiidi reklaamideni, ja mängib olulist rolli terviklikus turundusstrateegias, pakkudes pidevat nähtavust laiale publikule. Välistingimustes reklaamimine hõlmab plakateid, tänavamööblit, transiiti ja alternatiivmeediat. Iga tüüp pakub unikaalseid eeliseid ja on suunatud konkreetsetele turunduseesmärkidele, võimaldades ettevõtetel valida kõige tõhusama viisi oma

Dropdown

kõik artiklid

Sõidukite kiletamise areng ja selle eelised

Sõidukite kiletamine viitab protsessile, kus sõiduki originaalvärv kaetakse õhukese, kleepuva vinüülkilega. See praktika ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, mi
ssb.ee
Sõidukite kiletamine viitab protsessile, kus sõiduki originaalvärv kaetakse õhukese, kleepuva vinüülkilega. See praktika ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, mil sõidukeid käsitsi maaliti reklaamide ja ettevõtte logodega. Siiski hakkasid 1950ndatel ja 1960ndatel vinüülkloriidmaterjale kasutama sõidukite märgistamiseks, märkides sõidukite kiletamise algust, nagu me seda täna tunneme. Traditsioonilisest käsitsi maalimisest vinüülkiledele üleminek oli ajendatud vajadusest efektiivsema, vastupidavama ja muudetavama reklaamikandja järele. Vinüülkiled pakkusid revolutsioonilist viisi sõidukite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.