Rohkema info nägemiseks:

ARHITEKTUURIBÜROO KORRUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4687; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARHITEKTUURIBÜROO KORRUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ARHITEKTUURIBÜROO KORRUS OÜ hetkeolukord

Juba 4687 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Arhitektuuribüroo Korrus OÜ peamisteks tegevusaladeks on arhitektuurne projekteerimine, detailplaneeringute koostamine ja projektijuhtimine. 2022. aastal jätkus Arhitektuuribüroo Korrus OÜ traditsiooniline äritegevus ja turuosa kindlustamine. Arhitektuuribüroo Korrus OÜ poolt kavandatud objektidest valikuna võiks välja tuua Tartus Tähe tänav 102 ja Pujestee tänav 85 korterelamud, Sõpruse pst 30 korterelamu Tallinnas ning Rääma tn 9, 9a ja 11 Pärnus samuti aga mitme arhitektuurikonkursi edukas osavõtt. Samuti sai projekteeritud mitmete eluhoonete (sh hoonekomplekside) arendusi. Kokku sooritati erinevaid projekteerimistöid ligi 100 objektile.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta müügitulu oli 1 530 611 eurot. Sealjuures lõppes 2022. majandusaasta kasumis summas 430 137 eurot (kasum enne tulumaksustamist). Kogu käive on realiseeritud Eesti Vabariigis.

Personal

Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest. 2022. aastal juhatuse liikmetele vastaval positsioonil olemise eest eraldi tasu ei makstud. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 15 töötajat. Töömahu suurenemisest tulenevalt on planeeritud 2022 aastal tõsta projekteerimistööde efektiivsust.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Arhitektuuribüroo Korrus OÜ-l on seisuga 31.12.2022. olemas projekteerimislepingud järgnevaks pooleks aastaks, nt. jätkub projekteerimine Harkumõisa elurajooniga (ca 220 korterit), Jõekääru elamurajooniga (700 korterit) ning Tallinnas, Tartu mnt 44 äri- ja korterhoonega. Uute objektidena alustatakse tööd mitme ärihoone ning korter- ja ridaelamute projekteerimistöödega, lisaks põnevate üksikelamutega.

Arhitektuuribüroo Korrus OÜ-l on plaanis ka 2023. aastal vastavalt võimalustele osaleda arhitektuuri konkurssidel, tagades sellega erialalise tunnustuse ja oma turuosa kindlustamise. Projekteerimisturul valitsevat olukorda hindame tänu vastavalt üldisele majandusseisule natuke ebastabiilseks. 2023. aastal prognoosime sõltuvalt üldisest majanduse seisust paari aasta tagust sarnast müügitulu. Suuremaid investeeringuid tulevaks aastaks ei ole planeeritud.

ARHITEKTUURIBÜROO KORRUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.