Rohkema info nägemiseks:

CONSTRUCTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3654; jälgijaid - 10. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta CONSTRUCTO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CONSTRUCTOs ei ole me lihtsalt insenerid; oleme usaldusväärsuse arhitektid, kujundades ehitiste selgroogu, mis peavad vastu aja ja ruumi proovile. Meie ekspertiis peitub hoonete struktuuride disainis, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on vastupidavuse ja kaasaegse inseneritöö tipptaseme tunnistus.

Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida ehitustööstust, pakkudes tipptasemel insenerilahendusi. Oleme spetsialiseerunud detailsete ehitusprojektide loomisele hoonetele ja konstruktsioonidele, mis on tugevdatud raua, kivi ja terasega, optimeerides nii majanduslikkust kui kaasaegseid ehitustavasid. Me järgime viimaseid standardeid ja parimaid ehituseetika tavasid, kasutades ehitusteabe modelleerimist (BIM), et tagada meie projektide kõrgeim kvaliteet ja kõigi projekti komponentide sujuv integratsioon.

Meie teenused hõlmavad tootejooniste ettevalmistamist, keskendudes betoonist trepielementidele, mis võimaldab struktuurikomponentide täppistootmist. Olgu tegemist elamukompleksi või ärihoonega, meie disainid on kohandatud iga projekti ainulaadsetele vajadustele, alates konsultatsioonist kuni detailsete tööplaanideni.

Meie portfellis on mitmekesine valik struktuure, alates kivide või eelpingestatud betoonelementidega sageli ehitatud kortermajadest kuni äri- ja kontorihooneteni, millel on erinevad funktsioonid ja nõudmised, mis on kujundatud kasutades betooni, terast või isegi laminaatpuitkonstruktsioone. Oleme uhked oma panuse üle linnamaastiku kujundamisel struktuuridega, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Valige CONSTRUCTO OÜ kui oma usaldusväärne partner hoonete disainimisel. Ehitame koos tulevikku, üks struktuur korraga.

KONTAKT

CONSTRUCTO OÜ kontaktid

CONSTRUCTO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Constructo on asutatud 2.05.2011 eesmärgiga pakkuda ehitusliku insener-tehnilise projekteerimise ja nõustamise teenust nii Eestis kui väljaspool. Aruandeaasta lõppes kasumiga summas 213 704 € (2021.a.: 192 260 €). 2022.a. tööjõukulud koos sotsiaal-ja töötuskindlustusmaksetega olid 108 174 € (2021.a.: 102 473 €). Aasta keskmine töötajate arv 5. Juhatuses on kaks liiget, kellele makstud tasu koos sotsiaalmaksuga oli 31548 €. 2023. aasta eesmärgiks on jätkata projekteerimise ja nõustamise alal .

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad konstruktiivse inseneriteaduse tulevikku

Konstruktiivne inseneriteadus on muutumas, mida veavad tehnoloogilised edusammud ja kasvav teadlikkus keskkonnaprobleemidest. Tulevikku vaadates on kerkimas mit
ssb.ee
Konstruktiivne inseneriteadus on muutumas, mida veavad tehnoloogilised edusammud ja kasvav teadlikkus keskkonnaprobleemidest. Tulevikku vaadates on kerkimas mitmed võtmetrendid, mis lubavad tööstust ja meie mõtteviisi hoonete ehitamisest ümber kujundada. 1. Täiustatud arvutuslik disain Generatiivne disain, mida toetavad täiustatud algoritmid, võimaldab inseneridel uurida laiemat valikut disainialternatiive. See lähenemine soodustab loovust ja optimeerib struktuure nii jõudluse kui ka maksumuse osas. Tehisintellekt ja masinõpe on revolutsioonilised konstruktiivses inseneriteaduses,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.