Rohkema info nägemiseks:

ZAVOD ADVERTISING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4954; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ZAVOD ADVERTISING OÜ kohta arvamuslugu!"

ZAVOD ADVERTISING OÜ hetkeolukord

Juba 4954 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Zavod Advertising OÜ põhitegevusalaks on reklaamiteenuse osutamine, sealhulgas terviklike turunduskommunikatsiooni- ja reklaamistrateegiate väljatöötamine, reklaamikampaaniate loomine, ettevalmistamine ja elluviimine.

2023 aastal kasvatas Zavod Advertising OÜ oma müügitulu ja seda tugeva teise poolaasta toel. Aasta alguses oli töö mõistes tihe, kuid oli näha, et juba esimese kvartali lõpus hakkavad töömahud langema ning tuleb tegeleda optimeerimisega. Kuna oli selge, et kliendid on selle hetke majandusolukorras ärevad ning ettevaatlikud, siis tuli hoida fookust pikemaajalistel kasvuvõimalustel. Kogu aasta vältel, kuid eriti aktiivselt esimesel poolaastal toimus muutusi agentuuri kollektiivis. Oli vaja leida koosseisu, mis tegutseks harmoonias ning tunneks end kindlalt mistaehes projekti elluviimisel.

Töö, mida tegime esimeses kahes kvartalis pani aluse tõusvale teisele poolaastale ning tugevale aastalõpule. Kogu majandusolukorda ning

Zavod Advertising OÜ eelnevaid aastaid arvesse võttes, saame 2023 aasta äritulemusi pidada heaks.

2023 oli ettevõtte jaoks kiire kasvuga. Müügitulu suurenes märkimisväärselt, 2023 müügitulu 1 265 786 (2022 müügitulu 962 183). Aasta kasumiks kujunes 78 456 eurot (2022 kahjum 119 237).

Peale selle, et 2024 eesmärkideks on müügitulu ning kasumi kasvatamine, jätkab Zavod Advertising OÜ meeskond huvitumast, mis toimub meie ümber ning püüdleb väärtuse loome poole. Me tahame, et meie töö läheks korda ning annaks panuse paremasse maailma.

ZAVOD ADVERTISING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.