Rohkema info nägemiseks:

RIMITAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 420; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RIMITAX OÜ kohta arvamuslugu!"

RIMITAX OÜ hetkeolukord

Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Rimitax OÜ on kohalikul erakapitalil asutatud firma, mis alustas tegevust 2006.aastal.

Ettevõtte põhitegevuseks on laadur-ekskavaatorite teenuse pakkumine. Viimastel aastatel on oluliselt suurenenud ka transportteenuse osutamine ning lumerohketest talvedest tingituna ka lumetõrje ja äravedu. Lisaks tegeleb ettevõte mahutite ja septikute paigaldamise ning tühjendamisega. Põhiline tegevuspiirkond on Läänemaa, kuid vajadusel osutatakse teenuseid ka üle Eesti.

Tulud, kulud ja kasum

OÜ Rimitax käive oli aruandeaastal 118 tuh. eurot, millest ca 45% moodustas kopplaaduri teenus ehk kaeve- ja mullatööd, 31% transporditeenus ning ülejäänud osa käibest muu puhastustegevus, mis hõlmab põhiliselt lumetõrjet ning septikute paigaldamist ja tühjendamist.

Võrreldes eelmise majandusaastaga on ettevõtte käive tõusnud ca 18%.

Kulude osa oli lõppenud majandusaastal võrreldes eelmisega oluliselt tõusnud, suure osa kulude tõusust moodustas kasutusrendikulu.

Ettevõte lõpetas majandusaasta 14 907 eurose kahjumiga.

Investeeringud 2022.aastal investeeriti põhivarasse 9 950 eurot, soetati tööks vajalikke masinaid ja seadmeid.

Personal 31.12.22 seisuga oli OÜ-l Rimitax 2 töötajat ning tööjõukulud kokku olid 14,4 tuh.eurot.

Aruandeaastal oli ettevõtte juhatus 1 liikmeline.

Eesmärgid *pakkuda klientidele kiiret ja kvaliteetset teenust tehniliselt korras masinatega *olla paindlikud klientide soovide täitmisel *olla jätkuvalt usadusväärne partner *säilitada olemasolev turuosa Läänemaal ning leida juurde uusi kliente

RIMITAX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.