Rohkema info nägemiseks:

TLN TIB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teostanud erinevat tüüpi hoonete ja ehitiste inventariseerimist juba üle 25 aasta. Mõõdistustöid teostavad meie pikaajalise kogemusega spetsialistid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle K.

TLNTIB pakub väga kvaliteetset inventariseerimise teenust. Nende spetsialistid on oma alal väga kogenud ja töö on alati hästi ja kiiresti tehtud.

- Rainer M.

TLNTIB on meie jaoks olnud alati usaldusväärne partner. Nende mõõdistustööd on alati täpsed ja kvaliteetsed.

- Aili L.

Suurepärased tööd TLNTIB! Meie projekti jaoks oli vaja kiiresti inventariseerida hoonet ja nende teenus oli just see, mida vajasime!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saame Teid aidata hoonetele kasutuslubade ja ehitus- ning kasutusteatiste taotlemisel?

Hoonetele kasutuslubade ja ehitus- ning kasutusteatiste taotlemine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess, millega kaasneb palju bürokraatiat ja nõudeid. Õnneks on meie ettevõte siin selleks, et pakkuda Teile professionaalset abi ning sujuvat protsessi hoonete seadustamiseks ja vajalike lubade taotlemiseks. 1. Ekspertteadmised ja kogemused: Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavat teadmist hoonete seadustamise ja ehitusalaste teaduslike põhimõtete kohta. Oleme töötanud mitmete klientidega erinevate ehitusprojektide juures ning omame kogemusi mitmesuguste

Dropdown

kõik artiklid

Millised on geodeetilise mõõdistamise peamised meetodid ja tehnikad?

Geodeetiline mõõdistamine on oluline tehnika, mis võimaldab maastiku, maa-aluste struktuuride ja suuremahuliste objektide täpset kaardistamist ning geograafilis
ssb.ee
Geodeetiline mõõdistamine on oluline tehnika, mis võimaldab maastiku, maa-aluste struktuuride ja suuremahuliste objektide täpset kaardistamist ning geograafiliste andmete kogumist. See teadusvaldkond on eriti oluline ehitus-, navigatsiooni- ja planeerimisprojektides ning aitab tagada täpsete andmete olemasolu mitmetes valdkondades, alates inseneritööst kuni looduskatastroofide ennetamiseni. Siin on ülevaade geodeetilise mõõdistamise peamistest meetoditest ja tehnikatest. 1. Trigonomeetriline mõõdistamine: Trigonomeetriline mõõdistamine on üks vanimaid geodeetilise mõõdistamise meetodeid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.