Rohkema info nägemiseks:

TELLISKIVI MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2407; jälgijaid - 177. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TELLISKIVI MAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

TELLISKIVI MAJA OÜ hetkeolukord

Juba 2407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 177 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevus on suunatud mitme kasutuseesmärgiga kinnisvarakompleksi arendusele Tallinna vanalinna lähistel aadressil Telliskivi tn 60A.

2022 aastat ja ka eelseisvat 2023 aastat iseloomustab suuresti märksõna “väljakutse” ning neid jagus. Mitmele sündmusele ja 2022. aastale tagasi vaadates võib rahul olla.

Kultuur ja looming, mis on linnaku üks peamistest koostisosadest, vohas eriti rikkalikult. Teistkordselt toimus loomelinnaku enda kunstifestival “Ma ei saa aru”, mis võttis luubi alla skulptuuri ja näitas seda mitmekülgselt näitusel “Tuur skulptuur”. Saanud tagasisidet, et see oli paljudele üks säravamaid suvetuure, on juhtkond otsustanud ka 2023 aastal kolmandat korda ürituse korraldada. 2023. aasta “Ma ei saa aru” alateema on helikunst. Linnakus toimunud kunstinäitused vahetusid kiirelt. Telliskivi Maja OÜ on möödunud aastast ka Eesti Kunstiasutuste Liidu liige.

Kohaliku muusikamaastiku tugitalad Jazzkaar ja Tallinn Music Week pakkusid taas Loomelinnakus kõrgtasemelisi kontsertelamusi ning plaanivad ka 2023. aastal üritused Telliskivi Loomelinnakus korraldada.

Loomelinnaku teatrikeskusest sai Jaik/Von Krahl. Bändimaja uued rentnikud on helimaastiku kahurvägi – Tellar Studio, Funk Embassy agentuur ja Future Classics heliproduktsioon. Samuti liitusid loomelinnakuga Stella Soomlais Studio, Aarde Pagar, FoodStudio, Helge Kodu, Põhja Konn ja mitmed teised oma valdkonna tuntumad nimed.

Telliskivi Loomelinnakud üheks säravamaks asukaks on Fotografiska restoran ja Peeter Pihel, kelle visiooni ning tegemisi tunnustati Michelini rohelise tärniga.

Need on aga ainult mõned meie kõige nähtavamad aset leidnud ja ees ootavad muutused. Tegelikult toimub kõige suurem elu avalikkusest pisut varjulisemas sfääris. Loomelinnakus, kümne hoone esimestel, teistel, kolmandatel ja neljandatel korrustel toimetab igapäevaselt üle 300 ettevõtte ja üle 1500 inimese. Loomelinnakus baseeruvad kümned MTÜ-d ja sajad loovettevõtted, kes päevast-päeva palju olulist korda saadavad ning neid loomingulisi ettevõtteid on üle 90% kõigist rentnikest.

Loomelinnaku 2022. aasta numbrites (cid:127) üle 300 ettevõtte, millest 90% on loovettevõtted (cid:127) üle 800 kultuurisündmuse (cid:127) 7 galeriid ja üle 40 näituse

Telliskivi Maja OÜ kasum aastal 2022 oli 577 911 eur (2021: 2 169 153 eur)

Aastaaruande koostamisperioodil pole toimunud ühtegi erakordset sündmust, mis kalduks oluliselt kõrvale ettevõtte põhitegevusest.

Ettevõtte koguvarade käibekordaja (müügitulu / koguvara) oli 0,10 (31.12.2021: 0,09) ning omakapitali tulutase (puhaskasum / omakapital kokku * 100) 4,2% (31.12.2021: 16,56%).

TELLISKIVI MAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.