Rohkema info nägemiseks:

DALINGER AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleb autoteenuste komplekti pakkumisega, hõlmates müüki, liisingut, renditeenust ja varuosade müüki ning pakkudes klientidele usaldusväärset partnerlust autoteekonnal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teekond on sama tähtis kui sihtkoht. DALINGER AUTO OÜ juures mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt vahend – see on osa teie igapäevaelust, seikluste kaaslane ja teie isikliku stiili peegeldus. Seetõttu oleme pühendunud autoteenuste komplekti pakkumisele, mis on loodud rahuldamaks meie nõudlike klientide iga vajadust, soovi ja unistust.

Meie maailma sisenemise hetkest märkate, et me ei tegele ainult autode müügiga – me loome elamusi. Olgu teil turul uue rataste komplekti järele, otsite usaldusväärset partnerit liisinguks või vajate lihtsalt usaldusväärset rendiautot nädalavahetuseks, meil on kõik olemas. Meie lai valik varuosi tagab, et teie sõiduk on alati tipptasemel seisukorras, valmis teedel kindlalt sõitma.

Meie missioon on selge: Pakume laia valikut autoteenuseid, sealhulgas müüki, liisingut, renti ja suurt valikut varuosi. See on lubadus, mida oleme pidanud alates meie loomisest ja mida jätkame iga kliendisuhtlusega. DALINGER AUTO OÜ valimisel ei vali te lihtsalt teenust; valite eluaegse partneri oma autoteekonnal.

Meie pühendumust tipptasemele kajastab meie loosung, Sõida usaldusväärsuse teele! See pole lihtsalt hüüdlause; see on meie eluviis. Me pingutame selle nimel, et iga meie müüdud, liisitud või renditud sõiduk vastaks kõrgeimatele kvaliteedi ja jõudluse standarditele. Ja varuosade osas pakume ainult parimat, usaldusväärsetelt brändidelt, et tagada teie ohutus ja rahulolu teel.

Meie pakkumiste sirvimisel leiate, et meie asjatundlikkus ulatub kaugemale kui showroom. Meie haagiste rentimise teenus on täiuslik neile, kes vajavad oma seiklusteks lisaruumi, samas kui meie liisinguvõimalused pakuvad paindlikke lahendusi nii isiklikuks kui ka ärikasutuseks. Ja meie autopargiga täis valikuid leiate kindlasti täiusliku sobivuse oma elustiiliga.

DALINGER AUTO OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte – oleme kirglikke inimesi kogukond, kes usub liikuvuse jõudu. Kutsume teid liituma meie teekonnaga, uurima meie teenuseid ja avastama, miks oleme usaldusväärne valik kõigi teie autovajaduste jaoks. Lähme koos sõidame usaldusväärsuse teele.

Võtke meiega ühendust täna numbril +372 5127777 või külastage meid aadressil Kadaka tee 185C, Tallinn, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teie sõidukogemust paremaks muuta. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni, 9:00-17:00, ja laupäeval 9-16:00. Pidage meeles, et pühapäeviti oleme suletud, et laadida ja valmistuda teiseks nädalaks erakordseks teeninduseks.

Kontakt

DALINGER AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Suurepärane teenindus! Autorent oli kiire ja mugav. Aitäh!

- Jaan S.

Varuosade valik on muljetavaldav. Abivalmis personal aitas leida just vajaliku!

- Mart P.

Autode liising oli meeldivalt paindlik. Tänud professionaalse teenuse eest!

Mille järgi valida õiged varuosad oma autole?

Tagamaks, et teie sõiduk on varustatud õigete varuosadega, on oluline selle jõudluse ja pikaealisuse jaoks. See juhend annab teile viis olulist nõuannet, mis aitavad teil teha teadlikke otsuseid, valides varuosi oma autole. Mõistmaks oma sõiduki vajadusi Autoomaniku käsiraamat on teie esimene allikas täpse informatsiooni saamiseks teie sõiduki spetsifikatsioonide kohta. See loetleb täpsed osad ja komponendid, mis sobivad teie auto mudelile. Igal autovaruosal on unikaalne identifikaator, mida tuntakse varuosa numbrina. Õige varuosa numbri teadmine on oluline, et vältida ühilduvusprobleeme.

Dropdown

kõik artiklid

Kas autoliising võimaldab sõita alati uue autoga?

Autoliising on finantskorraldus, kus üksikisikud või ettevõtted saavad kasutada uut autot kindlaks määratud perioodiks, tavaliselt 2-4 aastat, vastutasuks regul
ssb.ee
Autoliising on finantskorraldus, kus üksikisikud või ettevõtted saavad kasutada uut autot kindlaks määratud perioodiks, tavaliselt 2-4 aastat, vastutasuks regulaarse makse eest. Liisinguperioodi lõpus võib liisinguvõtja kas sõiduki tagastada, osta see ettemääratud summa eest või alustada uut liisingut erineva sõidukiga. Erinevalt auto ostmisest võimaldab liising sõita uue sõidukiga ilma täieliku omandiõiguse kohustuseta. See pakub võimalust sõita autoga, mis võib olla rahaliselt kättesaamatu, kui see välja osta. Liising väldib ka pikaajalisi väärtuse vähenemise muresid, mis kaasnevad auto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.