Rohkema info nägemiseks:

STRAIT AIR TRANSPORT EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 534; jälgijaid - 33. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STRAIT AIR TRANSPORT kohta arvamuslugu!"

STRAIT AIR TRANSPORT EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 534 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Strait Air Transport Eesti OÜ on asutatud aastal 2005. Ettevõtte ainuomanikuks on Strait Air Transport A/S, asukohaga Kopenhaagen, Taani, mis omakorda kuulub ettevõttele Scan-Group A/S, asukohaga Kopenhaagen, Taani. Scan-Group kontsernis tegutseb rohkem kui 156 erinevat kontorit Euroopas, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas ning Aasias.

Strait Air Transport Eesti OÜ põhitegevuseks on veoste ekspedeerimine, spetsialiseerudes lennutranspordile ning pakkudes täielikku lahendust transpordiprobleemidele lennutranspordis nii ekspordil kui ka impordil.

Strait Air Transport Eesti OÜ on IATA (International Air Transport Association) liige. Ettevõtte kontseptsiooniks on NVOCC (No Vessel Operating

Common Carrier), st ettevõte ei oma oma lennukeid, vaid müüb ruumi lennukites.

Ettevõtte müügikäive 2022 aastal oli 1 175 878 eurot (2021 aastal 1 414 414 eurot) ning aruandeaasta tulemus 14 582 eurot (2021 aastal 26 184 eurot). Käibe ja mahtude vähenemine tuleneb eelkõige äritegevuse puudumisest Venemaa, Ukraina ja Valgevene suunal.

Ettevõte plaanib 2023 aastal jätkata sarnaselt eelmiste aastatega.

STRAIT AIR TRANSPORT EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.