Rohkema info nägemiseks:

GEODEESIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3209; jälgijaid - 7. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta GEODEESIA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kolme aastakümne on GEODEESIA OÜ olnud geodeetiliste teenuste eesliinil, juhtides täpseid mõõtmisi ja kaardistamislahendusi üle Eesti ja Skandinaavia. Meie pühendumus tipptasemele ja sügav mõistmine maa- ja ehitusmõõtmiste keerukustest on teinud meist asendamatu partneri ehitus- ja kinnisvarasektorites.

Meie teenuste valik hõlmab topo-geodeetilisi mõõtmisi, maastiku topograafiliste nüansside jäädvustamist; ehitusgeodeetilisi mõõtmisi, tagades struktuuride täpse paigutuse ja kuju; läbivoolu mõõtmisi, kontrollides ehitustööde vastavust projektdokumentidele; ja hoonete inventuuri, süstemaatiliselt kogudes andmeid erinevate hooneomaduste kohta.

GEODEESIA OÜ-s ei mõõda me lihtsalt maad ja struktuure; me võimaldame oma klientidel teha teadlikke otsuseid, olgu selleks põllumajandusmaa jagamine, kommunaalteenuste ja hoonete kujundamine või rekonstrueerimine või tagades, et valmis projekt vastab algsele visioonile. Meie põhjalik töö pakub selgemat arusaamist ja paremat projektide juhtimist.

Huvitatud oma projekti tõstmisest meie ekspert geodeetiliste teenustega? Võtke meiega ühendust juba täna ja arutame, kuidas saame oma teenuseid teie ainulaadsetele vajadustele kohandada.

GEODEESIA OÜ-ga ei vali te lihtsalt teenusepakkujat; valite partneri, kes on pühendunud teie projektide täpsusele ja edule. Uurige meie portfooliot, et näha meie võimekuse ulatust ja meie töö kvaliteeti.

Täpselt planeeritud ja oskuslikult teostatud tuleviku jaoks usaldage GEODEESIA OÜ-d – kus iga mõõtmine loeb.

Kontakt

GEODEESIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit L.

GEODEESIA OÜ oli meie projekti lahutamatu osa. Nende täpsed mõõtmised ja professionaalne suhtumine tegid koostöö nauditavaks.

- Jaanika M.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine muutsid meie ehitusprojekti sujuvaks ja edukaks. Täname!

- Mart R.

Olime väga rahul nende professionaalse lähenemisega ja täpsete mõõtmistulemustega. Kindel valik igale ehitusprojektile!

Millised on topo-geodeetiliste mõõtmiste roll keskkonnajuhtimises?

Topo-geodeetilised mõõtmised on kaasaegse ehituse nurgakivi, pakkudes täpsust ja usaldusväärsust, mida tööstuse spetsialistid nõuavad. Täiustatud mõõdistamistehnikate ja -tehnoloogiate integreerimisega on need mõõtmised eduka projekti aluseks alates vundamendist. Täpse maahindamise tagamine Enne mis tahes ehitusprojekti alustamist on oluline teha põhjalik analüüs kohast. Topo-geodeetilised mõõtmised pakuvad maastiku topograafiast üksikasjalikku arusaama, tuvastades võimalikud probleemid nagu ebatasane maastik, vee äravoolu mustrid ja pinnase stabiilsus, mis võivad ehitusprotsessi mõjutada.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on täpsed vooluhulga mõõtmised keskkonnajuhtimises olulised?

Vooluhulga mõõtmised viitavad vee hulgale, mis voolab läbi kindla jõe või oja ristlõike ühiku aja kohta. Need mõõtmised on olulised mitmel põhjusel, sealhulgas
ssb.ee
Vooluhulga mõõtmised viitavad vee hulgale, mis voolab läbi kindla jõe või oja ristlõike ühiku aja kohta. Need mõõtmised on olulised mitmel põhjusel, sealhulgas veevarude haldamine, üleujutusriski hindamine ja ökoloogilise tasakaalu säilitamine. Täpsed vooluhulga andmed on hädavajalikud teadlike otsuste tegemiseks, mis mõjutavad nii inimkonda kui ka keskkonda. Täpsed vooluhulga mõõtmised hõlmavad mitmeid komponente, nagu voolukiirus, voolu ristlõike pindala ja hüdroloogiliste mudelite kasutamine. Nende tegurite vastastikuse mõju mõistmine on võtmetähtsusega usaldusväärsete andmete saamiseks,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.