Rohkema info nägemiseks:

EESTI KUTSELISTE KALURITE ÜHISTU TÜH

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1180; jälgijaid - 71. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KUTSELISTE KALURITE kohta arvamuslugu!"

EESTI KUTSELISTE KALURITE ÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 1180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu asutati 26.09.2005. aastal ning on kalandustoodete väljapüügiga tegelev tootjaorganisatsioon.

Ühistu tegevuse eesmärkideks on läbi Ühistu liikmete ühise majandustegevuse: (cid:127) ratsionaalse kalapüügi plaanide väljatöötamine; mereressursside ratsionaalse kasutamise organiseerimine; (cid:127) kalastusmeetodite arendamine, mis soodustaksid kalapüüki ja oma liikmete toodangu müügi organiseerimine ja planeerimine; (cid:127) toodangu müügitingimuste arendamine, hindade stabiliseerimine, pakkumise kohandamine nõudlusele nii kvaliteedi kui ka koguse osas; (cid:127) kalapüügialase tegevuse kaitse, kalapüüdjate ühistegevuse organiseerimine ja arendamine, kalandusturu korraldamise parendamine; oma liikmete majanduslike huvide toetamine ja soodustamine.

Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu on tunnustatud tootjaorganisatsioonina ning tunnustust omatakse nii kilu kui ka räime osas.

2022 aastal äritegevuses suuremaid muudatusi ei toimunud. Jätkus põhitegevuseks olnud liikmete püütud kala töötlemine, ladustamine ja müük.

Igaastane koostöömaht rannakaluritega jäi samasse suurusjärku. Ühisprojekt koostöös kahe teise kilu- ja räimepüüdjate tootjaorganisatsiooniga

Paldiski kalakomponendi tehasega toimib, mis lisab lisandväärtust Ühistule. 2022. aastal mõjutas tegevus Ukrainas algav sõda, mis tõi liikmete töös ajutisi hetkelisi seisakuid ning sellega kaasnev inflatsioone kiire kasv.

2022. aasta suuremateks investeeringuteks on PVC-halli ehitus ja päikesepargi rajamine, viimase eesmärk on vähendada Ühistu keskkonnamõjusid. Lisa investeeringutena uuendati tootmise- ja töötlemiseseadmeid kaasaegsemate vastu.

Ühistu majandustegevus on jätkusuutlik, 2023. aastal jätkatakse toimiva koostööga ning seatud eesmärkidega Ühistu liikmete ühise majandustegevusega. Tegevuses arvestatakse kestvat Ukraina sõda ning sellega kaasnevaid riske.

Äritegevuse ülevaade 2022. aastal oli Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu müügitulu 5 153 512 eurot.

Seisuga 31.12.2022.a. on tootjaorganisatsioonil 7 liiget.

Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmele tasusid makstud ei ole.

Peamised finantssuhtarvud

Näitaja 2022 2021

Omakapitali tootlus (ROE) – (puhaskasum/omakapital*100) 22,95% 6,04%

Koguvarade tootlus (ROA) – (puhaskasum/varad kokku*100) 21,74% 5,16%

Puhasrentaablus – (puhaskasum/müügitulu*100) 43,67% 16,54%

EESTI KUTSELISTE KALURITE ÜHISTU TÜH kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.