Rohkema info nägemiseks:

ABACI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 589; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ABACI OÜ kohta arvamuslugu!"

ABACI OÜ hetkeolukord

Juba 589 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Abaci OÜ asutati 2005. aasta 05. Oktoobril eesmärgiga pakkuda infotehnoloogia-alased konsultatsioone, riist- ja tarkvara müüki ning hooldust, arvutivõrkude projekteerimist ja hooldust. Sihtgrupiks keskmise suurusega ettevõtted, kellega sõlmida pikaajalised koostöölepingud.

Ettevõtte müügikäive 2022.ndal majandusaastal oli kokku 41903€. Sellest IT kaupade edasimüük moodustas 62% ja IT teenuste müük 37%.

2022 aastal olid kõik ettevõtte klientidest on Eesti ettevõtted.

Abaci OÜ brutokasum oli perioodil 01.01.2022-31.12.2022 oli 22,3 tuhat eurot, mis on eelmise aastaga võrreldes pisut suurenenud (15%).

Tegevus ja halduskulud olid 6,04 tuhat eurot, mis on möödunud aasta kuludega võrreldes 26% väiksem summa. Sellest ligi 4,35 tuhat eurot moodustasid kulud sõiduvahenditele. Ettevõttel puudub kontor ja enamik teenuseid osutatakse kliendi juures, seega on sõiduvahendi olemasolu kiireks ja kvaliteetseks teenindamiseks väga oluline. Kontorikulud seevastu olid üsna tagasihoidlikud – 0,8 tuhat eurot ning koosnevad peamiselt sidevahenditele, -ühendusele tehtud kulutustest.

Ettevõtte teenis majandusaastal kasumit 0,1 tuhat eurot. Aruandeperioodil soetati materiaalset põhivara, uued laptopid ja merekonteiner ettevõtte vara hoiustamiseks. Abaci OÜ-l on 2022. aastal 2 töötajat. Personali- ja palgakulud moodustasid kokku 10,5 tuhat eurot.

Kuna ettevõttel on ainuomanik ja omanik isiklikult töötab ettevõttes, siis makstakse omanikule palka ja juhatuse töötasusid ei maksta.

Abaci OÜ eesmärgid järgmisel aastal on tegevuse ja tulude säilitamine. Käivad läbirääkimised uute klientide leidmiseks, kellele loodame IT teenuseid pakkuda.

27. Juuni 2023 a.

Rene Hallik

Juhatuse esimees

ABACI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.