Rohkema info nägemiseks:

GOODSTAR BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 694; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GOODSTAR BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

GOODSTAR BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 694 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Goodstar Baltic OÜ on valdusettevõte, mille põhitegevuseks on ettevõtte investeeringute haldamine. 2020 aasta oli ettevõttele edukas, investeeringutelt teeniti tulu €1,6 miljonit.

2021. aastal oli seoses COVID19 mõjuga oodata mõningast tulude vähenemist, kuid vaatamata sellele lõppes aasta kasumiga 146 088 eurot.

2022 aasta oli ettevõttele jällegi edukas ning investeeringutelt teeniti tulu €1,2 miljonit. Ettevõte jätkab investeeringute mahu kasvu ning on jätkuvalt arenev.

GOODSTAR BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.