Rohkema info nägemiseks:

FERMHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puidust suuremõõtmeliste eelpingestatud raamide ja moodulite tootmise ning nõustamisega, pakkudes keskkonnasõbralikke ja tõhusaid ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FERMHOUSE OÜ, kus me ühendame traditsioonilist meisterlikkust kaasaegse tehnoloogiaga, et luua puidust struktuure, mis peavad ajale vastu. Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida ehitustööstust, pakkudes keskkonnasõbralikke ja tõhusaid ehituslahendusi. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme liikumine jätkusuutlikuma ja harmoonilisema eluviisi poole.

Meie missiooni südames on Me oleme spetsialiseerunud suuremõõtmeliste eelpingestatud puitraamide ja moodulite tootmisele, pakume ekspertnõuandeid ja anname täielikke konstruktiivseid lahendusi. See ei ole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda suurepärasust ja innovatsiooni igas valmistatud tükis. Meie oskused puitkonstruktsioonide ehitamisel ei ole ainult struktuuride loomine; see on unistuste ehitamine ja keskkonna hoidmine.

Meie teenused on kohandatud vastama kaasaegse ehituse nõudmistele, austades samal ajal puidu ajatut ilu. Me pakume:

  • Massilist tootmist raamita komponentidele seina paneelidele ja moodulitele - kuni 50 kuupmeetrit nädalas.
  • Professionaalset konsultatsiooni puitkonstruktsioonide tootmise ja paigaldamise alal.
  • Puidust raamistike tehnilist projekteerimist individuaalsete arhitektuuriprojektide põhjal, millele järgneb paigaldusjooniste pakkumine.
  • Ehitusraami komponentide komplektide valmistamine ja kohaletoimetamine otse ehitusplatsile.
  • Partiitooteid keerukatest puitdetailidest nagu väljaulatuvad sarikate otsad, rõdu talad ja viilukambrid.

Asudes Harjumaa südames, meie rajatis aadressil Niinsoni tee 1, 74501 Aegviidu, Anija vald, on koht, kus meie osavad käsitöölised muudavad jätkusuutliku puidu teie tulevaseks koduks. Me oleme pühendunud Ehitama loomulikult, elama jätkusuutlikult! - filosoofiale, mis kajab läbi iga meie ettevõetud projekti.

Neile, kes väärtustavad keskkonda sama palju kui meie, on FERMHOUSE OÜ teie partneriks pärandi loomisel, mis kestab põlvest põlve. Võtke meiega ühendust numbril +372 5518329 või e-posti teel reimo@fermhouse.ee, et alustada oma teekonda jätkusuutliku tuleviku poole.

Liituge meiega meie püüdluses ehitada mitte ainult maju, vaid kodusid, mis resoneerivad soojuse, tugevuse ja jätkusuutlikkusega. Sest FERMHOUSE OÜ juures me ei tooda lihtsalt maju; me valmistame kodusid südamega.

Kontakt

FERMHOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika O.

Suurepärane teenindus ja tõhus lahendus!

- Mart P.

Kiire ja professionaalne töö, soovitan soojalt!

- Kairi S.

Nende puidust kodud on tõeliselt kaunid ja vastupidavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas puitkonstruktsioonid on keskkonnasõbralikud ja kliimasõbralikud?

Puitkonstruktsioonid on olnud inimkonna varjupaigaks aegade algusest peale, pakkudes ainulaadset ilu, funktsionaalsust ja keskkonnast hoolimist. Tänapäeval, kui seisame silmitsi kliimamuutuste ja jätkusuutlikkuse pakiliste väljakutsetega, kogevad puitkonstruktsioonid renessanssi, pakkudes innovaatilisi lahendusi kaasaegseks eluks. Ancientest palkmajadest kaasaegsete pilvelõhkujateni on puit tõestanud oma mitmekülgsust ja vastupidavust sajandite jooksul. Puitkonstruktsioonide kaasaegne taaselustamine on ajendatud tehnoloogia arengust ja kasvavast teadlikkusest selle keskkonnaalastest

Dropdown

kõik artiklid

Kas valmismajade ehitus vähendab ehitusaega ja kulusid?

Valmismajade ehitus, tuntud ka kui moodul- või tehases ehitamine, hõlmab ehituskomponentide tootmist tehases, mis seejärel transporditakse ja monteeritakse koha
ssb.ee
Valmismajade ehitus, tuntud ka kui moodul- või tehases ehitamine, hõlmab ehituskomponentide tootmist tehases, mis seejärel transporditakse ja monteeritakse kohapeal, et luua struktuur. See meetod erineb traditsioonilisest kohapealsest ehitusest, kus kõik ehitustegevused viiakse läbi lõpliku struktuuri asukohas. Valmismajade ehituse kontseptsioon ei ole uus. See ulatub tagasi 19. sajandisse ja on tehnoloogia ning materjalide edusammudega oluliselt arenenud. Täna esindab see keerukat ja väga tõhusat ehitusviisi, mis sobib laia valiku elamuvajaduste jaoks. Valmismajade ehituse peamised eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.