Rohkema info nägemiseks:

KODUKATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui mõtled katusevahetusele või sinu maja vajab uut vihmaveesüsteemi, siis pöördu julgelt meie poole. Tuleme kohale, mõõdame üle ning paigaldame kõik, mis vaja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete unistanud katusest, mis ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka ilus ning vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele? Siis olete õiges kohas! Kodukate on oma valdkonnas aastate jooksul kogunud hindamatut kogemust ning on tuntud kui katuseehituse ja plekitööde tõeline asjatundja Tallinnas ja Harjumaal.

Kodukate on tugeva ajaloolise taustaga ettevõte, mis on olnud aktiivne juba 2005. aastast. Aastate jooksul oleme paigaldanud lugematul hulgal katuseid, mis on vastupidavad aastakümneid ning täidavad nõudlikemad kliendi ootused. Oleme pühendunud oma käsitööle ja paneme suurt rõhku iga projekti detailidele, tagades sellega kõrgeima kvaliteediga lõpptulemuse.

Meie missiooniks on pakkuda klientidele katuseid ja plekitöid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele nii vastupidavuse kui ka visuaalse ilu osas. Kodukate meeskond on pühendunud oma tööle ja oleme uhked oma kogemuste ja teadmiste üle, mis on teeninud meile maine usaldusväärse ja professionaalse katuseehituse ettevõttena.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes saab hakkama kõigi teie katusega seotud vajadustega, siis võtke meiega ühendust juba täna. Lubame luua teile katuse, mis kestab aastakümneid ning pakub kaitset ja mugavust igal ilmaga päeval.

Loe täpsemalt Kodukate kodulehelt!

KODUKATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juhan P.

Kõik tööd on tehtud väga hästi ja kiiresti, olen rahul.

- Silver E.

Ilmselgelt professionaalid, väga kvaliteetne töö.

- Maire K.

Olen tulemusega ülimalt rahul ja soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KODUKATE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kodukate on ettevõte, mis on spetsialiseerunud katuste remont- ja ehitustöödele. Lisaks sellele pakuvad nad ka elamute välisehitustöid kui kõrvaltegevust. OÜ Kodukate on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, mis on aidanud neil luua tugeva maine ja usaldusväärse kliendibaasi.2022. aastal jätkas OÜ Kodukate oma tegevust peamiselt Tallinnas. Nad on keskendunud katuste renoveerimistöödele, pakkudes oma teenuseid nii korteriühistutele kui ka juriidilistele isikutele. Nende klientide hulka kuuluvad nii suured korterelamud kui ka väiksemad eramud, samuti erinevad ärihooned ja

Dropdown

kõik artiklid

Terasplekk-katused: kestvus, kaitse ja areng

Terasplekki katusena kasutamine on ajalooline traditsioon, mis ulatub tagasi 16. ja 17. sajandisse, kui raudplekki hakati kasutama esinduslike hoonete katustel.
ssb.ee
Terasplekki katusena kasutamine on ajalooline traditsioon, mis ulatub tagasi 16. ja 17. sajandisse, kui raudplekki hakati kasutama esinduslike hoonete katustel. 19. sajandi valtsimismeetodid tõrjusid välja sepistatud plekkplaadi, muutes terasplekist katuse kättesaadavamaks ja populaarsemaks. Teraspleki eelisteks olid materjali kergus, vormitavus, külmakindlus ja võimalus luua tihedaid katuseid. Korrosiooniprobleemide vältimiseks hakkasid inimesed terasplekki tõrvama ning hiljem lisati tsinkikiht teraspleki kaitsmiseks korrosiooni eest. Tsingitud terasplekk pakkus suurepärast vastupidavust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.