Rohkema info nägemiseks:

SODALIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lemmikloom meie kodudes, meie elus, on tihtipeale kõige lojaalsem ning truum kaaslane ja just see inspireeris meid nime valikul. Soovime olla samaväärne kaaslane! Hoolitseme selle eest, et Teie lemmikloom oleks alati rõõmus ja hea tervise juures!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie mõistame, et Teie lemmikloom on rohkem kui lihtsalt loom - ta on armastatud pereliige. Kaastundliku lähenemisviisi ja sügava pühendumusega veterinaarmeditsiini tipptasemele oleme pühendunud pakkuma täielikku meditsiinilist hoolt, mis on kohandatud teie kallite kaaslaste ainulaadsetele vajadustele.

Alates rõõmsatest hetkedest, kui võtate oma koju uue karvase sõbra, kuni hellade aegadeni, mil tagate nende mugavuse vanemas eas, oleme teiega igal sammul. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume täielikku veterinaarteenuste valikut, sealhulgas haiguste ennetamist, kirurgilist ravi, lemmikloomade tuvastamist ja koduvisiite.' See missioon ajendab meid pakkuma kõrgeimat hoolitsuse standardit teie lemmiklooma elu jooksul.

Kõikehõlmavad teenused optimaalse tervise tagamiseks

Meie teenuste valik hõlmab kõike, mida teie lemmikloom vajab tervislikuks ja õnnelikuks eluks. Oleme spetsialiseerunud haiguste profülaktikale, tagades, et teie lemmikloomad on kaitstud haiguste eest õigeaegsete vaktsineerimiste ja ennetavate ravimeetoditega. Kui vajadus tekib, on meie kirurgiliste protseduuride alane asjatundlikkus seal, et pakkuda kriitilist hoolt täpsuse ja kaastundega.

Mõistes tuvastamise tähtsust, pakume lemmikloomade märgistamist mikrokiipide ja registreerimise kaudu, andes teile meelerahu, et teie lemmikloom suudab alati koju tagasi leida. Meie koduvisiitide teenus tagab, et isegi kui te ei saa meie juurde tulla, saame meie hoolitsuse teieni tuua.

SODALIS OÜs mõistame ka, et tervis ulatub kaugemale meditsiinilistest ravimeetoditest. Seetõttu pakume hoolikalt valitud valikut lemmikloomatarbeid müügiks, alates kvaliteetsetest toitudest kuni mänguasjade ja hooldusvahenditeni, tagades, et teie lemmiklooma igapäevased vajadused on rahuldatud parimate saadaolevate toodetega.

Spetsialiseeritud hoolitsus igale vajadusele

Meie lemmikloomahoolduse teenused, sealhulgas hooldus ja hammaste eest hoolitsemine, on loodud selleks, et teie lemmikloom näeks välja ja tunneks end oma parimas vormis. Täiustatud võimalustega haiguste diagnoosimisel kasutame tipptasemel tehnoloogiat, et tuvastada ja ravida terviseprobleeme äärmise täpsusega.

Kõige raskemate otsuste korral on meie kaastundlik meeskond siin, et pakkuda juhendamist ja tuge. Me läheneme tundlikule teemale eutanaasia austuse ja väärikusega, mida teie lemmikloom väärivad, tagades nende mugavuse ja rahu viimastel hetkedel.

Liituge meie perega ja kogege erinevust, mida tõeline hoolitsus teeb. Me ei ole lihtsalt kliinik; oleme teie partner tagamaks teie lemmiklooma eluaegset tervist ja õnne. Hoolitseme elu käppade eest ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile ja teie karvastele pereliikmetele.

Võtke meiega täna ühendust, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta või broneerida aeg. Teie lemmiklooma heaolu teekond algab siit!

Vaata rohkem

SODALIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Monika V.

Ma nii südamest tahan tänada Tartu kliiniku töötajaid. Alati väga hea nõu ja fantastiline teenindus.

- Kristi K.

Aitäh Võru kliiniku super kollktiivile!! ausalt pole ma vist varem elus kohanud nii hoolivaid inimesi. te olete suurepärased!

- Merili R.

Ma olen südamest tänulik Tartu kliinikule ja arstidele kes mu pisi eest nii hästi hoolitsesid. Nii põhjalik töö ja südamega asja juures olevad inimesed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SODALIS OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022 Sodalis OÜ Põhitegevusala: veterinaarteenused. Tegevused: Aruande aastal jätkati kliendikeskse teenuse osutamist. Jätkati teenuse pakkumist nii Võru, Räpina kui Tartus, Tähe 98 asuvas Foreliuse Keskuses. Äritulud OÜ Sodalis Väikeloomakliiniku äritulud kokku 2022 aastal oli 691 255 Eur. Äritulud koosnevad ravimite müügist, loomatoidu ja tarvikute ning teenuste müügist. Kahjum manandustegevusest -19 185eur. Organisatsioon ja inimesed Osaühingu juhatuse esimees on Jaan Konks. Väikeloomakliiniku juhataja on Piret Tobias. Aruandeaasta lõpus töötas ettevõttes 12

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist vaktsineerimist teie lemmiklooma tervise heaks

Vaktsineerimine on kriitilise tähtsusega osa teie lemmiklooma tervishoiukavast. Need kaitsevad potentsiaalselt surmavate haiguste eest ja tagavad, et teie armas
ssb.ee
Vaktsineerimine on kriitilise tähtsusega osa teie lemmiklooma tervishoiukavast. Need kaitsevad potentsiaalselt surmavate haiguste eest ja tagavad, et teie armastatud kaaslane saab elada pika ja tervisliku elu. Immuunsüsteemi stimuleerides ära tunda ja võidelda konkreetsete patogeenidega, on vaktsiinid päästnud lugematuid elusid ja on jätkuvalt ennetava veterinaarmeditsiini nurgakivi. Lemmikloomade ennetav tervishoid hõlmab regulaarseid kontrollkäike, parasiitide tõrjet, õiget toitumist ja vaktsineerimist. Koos moodustavad need elemendid kilbi, mis kaitseb haiguste eest ja edendab heaolu kogu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.