Rohkema info nägemiseks:

KUUSK KUUBIS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume hubaseid puhkemaju, mitmekesiseid tegevusi vabas õhus ja maitsvaid ettetellitud eineid Lõuna-Eesti maaliliste maastike südames.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus rahu kohtub seiklusega, kus järve laine loksumine kaldal määrab sinu päeva rütmi. Lõuna-Eesti looduse lopsakas embuses asuv KUUSK KUUBIS OÜ pakub ideaalset taandumist neile, kes soovivad pääseda igapäevaelu saginast.

Meie lugu algas lihtsa missiooniga: pakkuda varjupaika, kus inimesed saavad loodusega taasühenduda ja luua kestvaid mälestusi. Meie hubaste puhkemajadega kutsume teid Embracing Nature's Harmony! Iga meie soojendusega kaheinimese matkamaja on vaid kiviviske kaugusel rahulikust Pullijärve kaldast, pakkudes nii mugavust kui ka kutset metsikusse.

KUUSK KUUBIS OÜ-s usume, et tõelise puhkuse olemus peitub kogemustes, mida saad ja mälestustes, mida lood. Olgu sa siis otsimas looduse vaikust, tahad tegeleda sportlike tegevustega või lihtsalt nautida lähedaste seltskonda, meil on midagi igaühele. Meie mitmekesised õues tegevused, sealhulgas kalastamisvõimalused, terviserajad ja järveäärne telkimine, tagavad aktiivse puhkuse lõunas, mida sa ei unusta kunagi.

Neile, kes hindavad kulinaarseid naudinguid, pakuvad meie ettetellitavad toidud kohaliku köögi maitseid, mis on valmistatud hoolikalt. Alusta oma päeva kosutava hommikusöögiga, naudi lõunat järve ääres või lõpeta oma õhtu ühe rikkaliku õhtusöögiga, kõik on saadaval soovi korral. Ja grillmeistritele on meie grillimisvõimalused ideaalne koht, kus avatud taeva all pidu pidada.

Meie pühendumus teie mugavusele ja naudingule kajastub igas detailis, alates voodipesu ja rätikute kaasamisest teie peatumisse kuni meie Soome sauna ja välibasseini mugavuseni. Meie majutus on kujundatud nii, et teie aeg meiega oleks võimalikult lõõgastav ja nauditav.

Liitu meiega KUUSK KUUBIS OÜ-s, kus iga peatumine on rohkem kui lihtsalt puhkus - see on seiklus vabas õhus, kalapüha, pereüritus ja võimalus luua lugusid, mida räägitakse aastaid. Broneeri oma peatumine täna ja koge puhkeküla, mis kehastab looduslike puhkealade vaimu ja ehtsa Eesti puhkuse rõõmu.

Küsimuste ja broneeringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@pullijarve.eu või helistage (+372) 529 9828. Ootame teid meie paradiisilõigule!

KUUSK KUUBIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Puhkus Pullijärve Puhkekülas ületas ootused - vaikus, mugavus, imeline loodus.

- Mart

Järveäärne telkimine oli täiuslik põgenemine linnakärast. Soovitan kõigile loodusesõpradele.

- Liina

Majutus oli mitmekesine ja mugav, sobides ideaalselt nii perepuhkuseks kui ka sõpradega reisimiseks.

KUUSK KUUBIS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kuusk Kuubis on asustatud 2005. aastal. Tööjõudu ei palgatud ja töötasu 2022. aastal ei ole makstud. . Peamised finantssuhtarvud 2022 2021 Müügitulu 10926 10926 Tulu kasv 24,13% -16,49% Puhasrentaablus 28,78% 10,18% Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022 – müügitulu 2021)/ müügitulu 2022* 100 Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas laadida: terviserajad ja heaolu looduses

Sajandeid on looduslikku maailma tunnustatud kui võimsat tervendajat. Värske õhk, metsa rahu, vuliseva oja rütmiline heli - kõik need looduse elemendid aitavad
ssb.ee
Sajandeid on looduslikku maailma tunnustatud kui võimsat tervendajat. Värske õhk, metsa rahu, vuliseva oja rütmiline heli - kõik need looduse elemendid aitavad kaasa heaolutunde ja rahu tundele. Tänapäeva kiiretempolises maailmas on aja leidmine loodusega taasühendumiseks mitte ainult luksus; see on vajalik meie elude tasakaalu säilitamiseks. Terviserajad on loodusmaastikel kavandatud teekonnad, mis edendavad füüsilist aktiivsust ja teadvelolekut. Need on täiuslik kombinatsioon fitnessist ja keskkonnaelamusest, võimaldades inimestel treenida oma keha samal ajal kui rahustavad oma meelt. Aja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.