Rohkema info nägemiseks:

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 962; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E.M.A MODEL MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 oli planeeritud endine tegevusvaldkond, seega foto- ja lavamodellide vahendamine Eesti moe- ja välismaa reklaami-, moeala klientidele ning välisagentuuridele.

Viimastel aastatel toimunud muutused on lõplikult kogu tegevusala toimimisstruktuuri maailmas muutnud.

Tundub, et Euroopas on turud muutunud passiivsemateks ja ikka veel on palju töötamist distantsilt ning tundub, et see vähendab info liikumise efektiivsust.

Vajadus on laiendada agentuuri suhteid uute partneritega erinevatel turgudel.

Aasiaga koostöö on olnud positiivne, kuid turud on heitlikud.

USA-ga pole siiani koostöö “enne-Covid” tasemele jõudnud kuna siiani on tööviisade saamine keeruline ja aegavõttev.

Eesti turg oli 2023 vähe efektiivne ja klientide poolt makstavad summad pole tõusnud, isegi langemas.

2023 aasta müügitulu oli 69 715 ( 66 360) €, mis oli eelmise aastaga võrreldes suurem 5,1%. Majandustegevus lõppes kahjumiga summas 22 499 ( 21 839 )€, mis on eelmise aastaga võrreldes suurenenud 3,0%.

Välisagentuuridega pidasime kogu aeg tihedat sidet ja arendasime ühisprojekte ning organiseerisime nõupidamisi ja uute modellide tutvustamist välisagentuuridele Zoomi teel.

Tööjõukulude üldsumma majandusaastal on koos maksudega 47 971 eurot, kellest 3 on põhikohaga töötajat ja ülejäänud modellid ühekordsete lepingute alusel. Juhatuse liikmele tasu ei ole makstud

E.M.A MODEL MANAGEMENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.