Rohkema info nägemiseks:

BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES BALTIKUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2444; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES kohta arvamuslugu!"

BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES BALTIKUM OÜ hetkeolukord

Juba 2444 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Buchen Industrial Services Baltikum OÜ on kantud äriregistrisse 24.11.2005.a. Majandustegevust alustasime 04.01.2006.a.

Osaühingu on asutanud Buchen UmweltService GmbH, asukohaga Köln 50735, Saksamaa.

Osaühing tegeleb tööstusseadmete, elektri- ja soojusjaamade seadmete, torustike ja tanklamahutite puhastamisega põhiliselt Eestis ja emafirma tellimusel ka Venemaal ja Saksamaal.

Meie peamisteks klientideks on keemia-, paberi-, tselluloosi- ja naftatööstuse ettevõtted, samuti elektri- ja soojusjaamad ning kütuseterminalid .

Osaühingu omaniku Buchen UmweltService GmbH eesmärgiks on tugevdada oma positsiooni Balti riikides ning olla oma tütarettevõttade tehnoloogilseks nõustajaks.

2022.a. peamised ülesanded olid: 1. Kulude kokkuhoid 2. Kasvatada käivet läbi uute klientide ja tõsta hindasid 3. Leida asendus Venemaa ja Valgevene projektidele ( Rumeenias, Ungaris, Saksamaal jne.) 4. Säilitada meeskond ja valmistuda aastaks 2023-2024 2023.a. peamised ülesanded on: 1. Kohanemine sõjast tingitud klientide käibe langusega 2. Projektide läbiviimine uutel turgudel Skandinaavia, Beneluxi maad 3. Kulude kokkuhoid 4. Meeskonna koolitamine ja säilitamine (Skandinaavia ja Beneluxi turud eeldavad täiendavaid koolitusi)

Peamised finantssuhtarvud:

Maksvõime näitaja: Arvestusmetoodika 2022 2021

Lühiajaline võlgnevuse

Käibevara / lähiajalised kohustused 6,39 6,56 kattekordaja

Rentaablusnäitajad:

Käibe puhasrentaablus % Puhaskasum / müügitulu 9,96 9,08

Varade tulukus (ROA) % Puhaskasum / varad kokku 9,73 8,55

BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES BALTIKUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.