Rohkema info nägemiseks:

ANDRITA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiireid ja turvalisi transpordilahendusi, keskendudes kolimis- ja kaubaveoteenustele üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ANDRITA OÜ juures mõistame, et kolimine võib olla hirmutav ülesanne. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma probleemivabu ja tõhusaid transporditeenuseid üle kogu Eesti. Meie missiooniks on muuta teie kolimiskogemus võimalikult stressivabaks meie kõikehõlmavate kolimis- ja kaubaveoteenuste, kaasaegsete laadimisabivahendite ja kogenud laadijatega.

Alates meie loomisest oleme pühendunud teenuse igas aspektis suurepärasusele. Olgu teil vaja kolida kodu või transportida kaupu, meie furgoonide sõidukipark, mis on varustatud kaubaliftide ja Rocla'ga, tagab, et teie asju koheldakse suurima hoolikusega. Meie sõidukid on erineva kandevõimega - 2, 5 ja 7 tonni - et rahuldada kõiki teie transpordivajadusi.

Meie meeskond ekspertlaadijaid ei ole lihtsalt osavad; nad on usaldusväärsed ja täpsed. Nad laadivad teie esemed kindlalt, transpordivad need teie uude aadressile ja laadivad need sama täpsusega maha. Oleme huvitatud nii ühekordsest kui ka pikaajalisest tööst, püüdes alati pakkuda turul kõige konkurentsivõimelisemaid hindu.

Miks valida Transporditeenused? See on lihtne:

  • Ekspertlaadijad: Meie kogenud laadijad käitlevad teie esemeid hoolikuse ja professionaalsusega, millele võite loota.
  • Hinnagarantii: Pakkumishind on hind, mida maksate. Üllatusi pärast tellimuse esitamist ei ole.
  • Mugav maksmine: Maksta saab pangaülekandega või sularahas ning saate kviitungi oma arvestuse jaoks.

Meie protsess on lihtne:

  1. Esitage oma tellimus meie veebisaidi, Messengeri, telefoni või otse sellel lehel kaudu.
  2. Arutame hinna üle ja lepime teenuse maksumuses kokku vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.
  3. Teostame teenuse, saabudes täpselt kokkulepitud ajal.
  4. Makse tehakse pärast teenuse lõpetamist, kas pangaülekande või sularahaga.

Küsimused meie transporditeenuste kohta? Meie logistikameeskond on valmis arvutama teie tellimuse maksumuse ja andma teile kõik vajalikud üksikasjad. Oleme asutatud Tallinnas, kuid meie teenused hõlmavad kogu Eestit. Meie sõidukid on varustatud kõigi vajalike laadimisabivahenditega, sealhulgas kaubaliftide ja Rocla'ga, ning kasutame kaupade transpordi ajal ohutuse tagamiseks kaitsekilet ja kinnituspaelu.

Valige ANDRITA OÜ kolimiskogemuseks, mis vastab meie loosungile: Kolimine tehtud lihtsaks! Las me võtame teie õlult koorma ja tegeleme raskuste tõstmisega. Esitage oma tellimus juba täna ja kogege erinevust.

KONTAKT

ANDRITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Meeldivalt üllatunud teenuse kiirusest ja hoolikusest.

- Kairi

Usaldusväärne kaubavedu ja sõbralik teenindus. Olen rahul igast aspektist!

- Jaan

Laadijate meeskond tegi suurepärast tööd! Tänan sujuva koostöö eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ANDRITA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Andrita osutab transporditeenust ja iluteenuseid. Ettevõte jätkab järgmisel majandusaastal sama tegevusalaga. Ettevõttes töötas keskmiselt 3 inimest, kellele maksti töötasu 29948 eurot sotsiaalmaksuta, käive oli 79200 euro

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet stressivabaks kolimispäevaks

Kolimispäev võib olla üks inimese elu stressirohkemaid sündmusi, kuid õige ettevalmistuse ja toega võib see olla ka sujuv ja isegi nauditav kogemus. Siin on vii
ssb.ee
Kolimispäev võib olla üks inimese elu stressirohkemaid sündmusi, kuid õige ettevalmistuse ja toega võib see olla ka sujuv ja isegi nauditav kogemus. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad saavutada stressivaba kolimispäeva. Nõuanne 1: Alusta planeerimist varakult Alusta koostades põhjaliku kolimiskontrollnimekirja, mis kirjeldab kõiki ülesandeid, mida pead enne, ajal ja pärast kolimist tegema. See peaks sisaldama iga ülesande tähtaegu, et hoida sind rajal. Uuri ja broneeri usaldusväärne kolimisfirma hästi ette. TRANSPORDITEENUSED pakub usaldusväärseid ja tõhusaid kolimisteenuseid, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.