Rohkema info nägemiseks:

GUNITA OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme raamatupidamisteenust osutavas vallas tegutsenud alates 2006. aastast. Meie kontor asub Jõgeval, kuid kliente teenindame üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie oleme 2006. aastast raamatupidamisteenuste valdkonnas tegutsenud ettevõte, mis on tuntust kogunud oma usaldusväärsuse, professionaalsuse ja järjekindluse poolest. Kuigi meie kontor asub Jõgeval, ulatub meie teenindus kogu Eestisse, aidates ettevõtetel igapäevaseid raamatupidamisega seotud väljakutseid lahendada.

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma ettevõtte raamatupidamine tõhusamaks, säästes samal ajal aega ja ressursse? Gunita OÜ meeskond on siin selleks, et pakkuda Teile kvaliteetseid raamatupidamisteenuseid, mis vastavad teie vajadustele. Meie pühendunud spetsialistid on valmis olema justkui teie isiklikud raamatupidajad, personalispetsialistid või pearaamatupidajad, kes mõistavad ja arvestavad teie ettevõtte eripära ning soove.

Meie teenuste hulka kuulub terviklik raamatupidamine, mis hõlmab erinevaid ettevõtteid ja organisatsioonitüüpe, sealhulgas äriühingud, füüsilisest isikust ettevõtjad (FIE-d), korteriühistud (KÜ-d) ja mittetulundusühingud (MTÜ-d). Alustades raamatupidamise sisseseadmisest ja igapäevasest jooksvast arvestusest, jõudes aastaaruande koostamiseni, oleme teie usaldusväärne partner kogu selle teekonna jooksul.

Meie teenuste kvaliteedi tagamiseks teeme koostööd mitmete audiitoritega, kes aitavad meil teostada raamatupidamise aastaaruande auditit või ülevaatust. See tagab, et teie finantsandmed on täpsed ja vastavad kõigile kehtivatele õigusaktidele ning standarditele.

Gunita OÜ eesmärk on aidata ettevõtetel ja organisatsioonidel saavutada raamatupidamise valdkonnas maksimaalne efektiivsus ja usaldusväärsus. Meie kogenud meeskond on valmis Teid aitama ning looma teie ettevõttele raamatupidamislahenduse, mis vastab teie vajadustele ja aitab teil saavutada edu. Kasutades meie teenuseid, saate keskenduda oma põhitegevusele, teades, et teie finantsasjad on professionaalide hoole all.

Teie usaldusväärne partner raamatupidamise maailmas!

Vaata rohkem

GUNITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Olen nende teenustega väga rahul, sest nad on alati olnud usaldusväärsed ja professionaalsed. Minu ettevõte on nendega koostöös olnud alates 2013. aastast.

- Kert K.

See ettevõte teeb väga head tööd. Nad on usaldusväärsed ja professionaalsed ning neid on alati väga lihtne kontakteeruda. Minu ettevõte on nendega koostöös olnud alates 2017. aastast.

- Anni A.

Ettevõte pakub usaldusväärset ja professionaalset raamatupidamisteenust. Nad on alati olnud väga suurepärased ja abivalmid ning neid on väga lihtne kontakteeruda.

GUNITA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Gunita on olnud Eesti ärimaastikul alates 6. märtsist 2006. aastast, pakkudes kõrgetasemelist ja kvaliteetset raamatupidamise teenust. Alates oma tegevuse algusest on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, alustades vaid mõne ettevõtte teenindamisest, kuid praeguseks on nende klientide arv märkimisväärselt kasvanud.2018. aasta lõpus tehti oluline samm ettevõtte arengus, kui koliti uuele kontoripinnale. See oli suur samm ettevõtte jaoks, kuna uus kontoriruum võimaldas neil laiendada oma meeskonda ja võtta tööle rohkem töötajaid. Uus kontoriruum on meeldiv ja lahe, mis loob töötajatele

Dropdown

kõik artiklid

Raamatupidamine korteriühistutele. Mida see sisaldab?

Valides meie teenuse, saate isikliku raamatupidaja, kes arvestab Teie soove ja korteriühistu eripära. Korraldame terviklikku raamatupidamist alustades raamatupi
ssb.ee
Valides meie teenuse, saate isikliku raamatupidaja, kes arvestab Teie soove ja korteriühistu eripära. Korraldame terviklikku raamatupidamist alustades raamatupidamise sisseseadmisest kuni majandusaasta aruandeni välja. Lisaks teeme koostööd paljude audiitoritega, kelle abiga teostame ka raamatupidamise aastaaruande auditit või ülevaatust. Eelised, miks valida teenus meilt: Hoiate kokku raamatupidaja palga ja sotsiaalmaksud; Te ei pea muretsema raamatupidamise pärast, kui raamatupidaja on puhkusel või haige; Teie korteriühistu poliitika konfidentsiaalsus; Te ei pea soetama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.