Rohkema info nägemiseks:

TRAILBEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 744; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRAILBEST OÜ kohta arvamuslugu!"

TRAILBEST OÜ hetkeolukord

Juba 744 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Trailbest OÜ on Lõuna-Eesti tööstusettevõte.

Teostame veoautode, kaubikute, haagiste ja eriotstarbeliste sõidukite ehitust, ümberehitust, remonti ja renoveerimist. Teeme tihedat koostööd juhtivate sõidukivalmistajate esindustega, pakume erinevatele baassõidukitele kaasaegseid ja töökindlaid pealisehitisi. Pealisehituste valmistamisel kasutame kõige kvaliteetsemaid ja usalduväärsemaid tarvikuid ning lisavahendeid. Sandwichtehnoloogial põhinevate furgoonide valmistamiseks on meie tehases kõige kaasaegsem paneelide valmistamise tehnoloogia.

2022. aasta 2022. aastal jätkas Trailbest OÜ omatoodangu valmistamisega. Valmisid eriotstarbelised haagised võidusõiduautode ning mootorsaanide veoks ning haagised toitlustusteenuste pakkumiseks.

Trailbest OÜ osales 2021. aastal riigihankel mobiilse hambaravihaagise valmistamiseks ning pakkumine oli edukas. Hambaravihaagise ehitus oli 2022. aastal Trailbest OÜ peamine tegevus. Projekt oli keeruline ning töömahukas. Maailmas aset leidvatest kriisidest ei jäänud puutumata ka selle projekti elluviimine, mis sundis hambaravihaagise valmistamisel olema leidlik ning piiratud ajaraamides leidma kiiresti uusi insenertehnilisi lahendusi, et haagise ehitus ei takerduks.

Trailbest on taotlenud ja saanud rahastuse EAS-lt algatatud innovatsiooniprojektidele. Projektide raames saadi toetust insenertehniliste lahenduste väljatöötamiseks kallurhaagise keevitusrakiste väljatöötamiseks.

2023. aastal jätkab Trailbest kõikide pooleliolevate tegevuste elluviimisega ja alustatakse uute projektide.

TRAILBEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.