Rohkema info nägemiseks:

PROCARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 550; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROCARE OÜ kohta arvamuslugu!"

PROCARE OÜ hetkeolukord

Juba 550 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PROCARE OÜ on 2006. aastal loodud pereettevõte, mille põhitegevuseks on põrandahooldusmasinate müük, remont, hooldus ja kasutajate väljaõppe läbiviimine teoorias ja praktikas ning kõrvaltegevusteks on raamatupidamise teenused ning muud tegevused vastavalt oskustele ja vajadustele (metallitööd, laserjooniste valmistamine ja muu loominguline ja praktiline tegevus).

Nimetatud tegevusvaldkondadest on jätkuvalt olulisim koristusmasinate remonti, nõustamist, varuosade ja koristusmasinate müüki puudutav osa. 2022. aasta majandustegevust mõjutas väga tugeval määral COVID-19 (Sars-CoV-2 ehk laialdasemalt tuntud kui koroonaviirus) viiruse järellainetuse mõju Eestis ja kogu maailmas, mis mõjutas otseselt või ka kaudselt paljude PROCARE OÜ klientide ning ka tarnijate majandustegevust ning on seeläbi otseses seoses ka PROCARE OÜ majandustulemustega. 2023. aastal ei ole kindlasti turgu suuresti mõjutavaks teguriks koroonaviirus, kuid eelneva paari aasta mõjud on jätkuvalt tuntavad ning uue väljakujunenud turusituatsiooniga tuleb paratamatult harjuda ja kohaneda ning püüda oma majandustegevust vastavalt muutustele suunata. Lisaks mõjutab jätkuvalt PROCARE OÜ majandustegevust ning kogu maailma majandust 2022. aasta veebruaris alanud Venemaa-Ukraina sõda ning sellest tingitud üleüldine majanduslik ebastabiilsus. Muutused on paratamatud, tuleb lihtsalt adapteeruda.

2023. aastal on ProCare OÜ-l plaanis tegevust veidi laiendada ja arendada jalgrataste varu- ja kuluosade müügiga seonduvat tegevusvaldkonda. Selleks oleme leidnud häid koostööpartnereid ja usaldusväärseid tarnijaid. Kuna antud valdkonnas on pakkujate hulk võrdlemisi suur, on turule sisenemine aeganõudev ning mitte väga kiire. Samas on selgeid märke, et vajadus ja nõudlus asjatundliku ja kliendipõhise jalgrataste varu- ning kuluosade müügi osas on olemas.

Võimalikud arengud muudes tegevusvaldkondades sõltuvad Eesti ja maailma majanduskliimast ning OÜ PROCARE arenguvajadustest.

Vallo Vider

Juhatuse liige

PROCARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.