Rohkema info nägemiseks:

RAADI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 488; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAADI SA kohta arvamuslugu!"

RAADI SA hetkeolukord

Juba 488 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Raadi Sihtasutus (edaspidi SA) asutati Tartu valla poolt 19.11.2003.a. ja kanti registrisse 14.05.2004.a. SA tegevuse peamiseks eesmärgiks on

Tartu valla ja seda ümbritsevate piirkondade kohalikule arengule kaasaaitamine, sh: - Tartu valla haridus-, spordi- ja kultuuriehitiste ning sotsiaal- ja tehnilise infrastruktuuri rajatiste ehitamine, rentimine ja üürimine ning ehitamise rahastamine; - SA-le kuuluvate või tema kasutuses või haldamisel olevate ehitiste ja muu vara majandamine, rentimine, üürimine ning nende kasutajate teenindamine; arenduslike teenuste pakkumine jt.

SA põhitegevus 2022.aastal oli Kõrveküla, Lähte ning Raadi lasteaia kinnistute haldamine, Osaühingult Vahi Lastehoid üüritud Raadi lastehoiu ruumide ning Cramo Estonia AS-lt renditud moodullasteaia haldamine.

19.12.2019 Tartu vallavolikogu otsusega anti Tartu vallale kuuluvad Raadi lennuvälja Stardiraja kinnistu betoonpinnad rendile SA-le koos edasirentimise õigusega. 2022.a. oli Stardiraja kinnistul 18 rentnikku, kellelt laekus renditulu 183 520 eurot.

2022.a ehitas SA Lähte lasteaiale juurdeehituse, mis valmis augustis maksumusega 518 925 eurot 2023.a. jätkab SA eespool nimetatud lasteaedade kinnistute haldamisega ja Stardiraja kinnistu betoonpindade rentimisega.

Alates 01.02.23 tegeleb SA halduslepingu alusel Tartu valla ühiskondlike hoonete tehnoseadmete korrashoiu ja hoolduse järelevalve teostamisega. Selleks võeti tööle tehnoseadmete spetsialist.

Juhtkond on seisukohal, et SA tegevus on jätkuv ja aruande esitamise hetkel ei ole ohte, mis avaldaksid mõju tegevuse jätkamisele.

SA tähtsamad finantsnäitajad

Ettevõtluse tulude kasv võrreldes eelmise aastaga % -39,29 111,3

Ettevõtluse tulude osakaal kogutulust (ettevõtluse tulu / 55,48 18,08 kogutulu %)

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (käibevarad / kohustised) 1,42 1,37

RAADI SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.