Rohkema info nägemiseks:

FEKA-EKSPRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume peamiselt Lääne-Virumaal reovee ja fekaaliveo teenust ning teostame torustike (välistrasside) survepesu. Tänaseks oleme tööpiirkonda laiendanud ka naabermaakondadesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme alates 2000. aastate algusest olnud usaldusväärne partner Lääne-Virumaa elanikele ja ettevõtetele, pakkudes spetsialiseeritud teenuseid, mis on muutunud piirkonna elukvaliteedi ja keskkonnakaitse jaoks üha olulisemaks. Kuigi meie teenuste laiendamine naabermaakondadesse on meie ajaloo loomulik jätk, on meie põhiväärtused jäänud samaks.

Kogemus, mida võib usaldada

Meie ettevõtte pikaajaline tegevus on andnud meile hindamatu kogemuse ja teadmised selles valdkonnas. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes mõistavad klientide vajadusi ja teavad, kuidas neid rahuldada.

Kiire ja viisakas teenindus

Kiirus ja viisakus on meie ettevõtte teeninduse nurgakivid. Teame, et reovee ja fekaaliveo teenused ning torustike survepesu on sageli kiireloomulised vajadused, mis ei talu viivitust. Seetõttu püüame alati jõuda appi võimalikult kiiresti, et aidata teil lahendada tekkinud olukordi ja tagada teie igapäevase mugavuse jätkumine.

Laienenud tööpiirkond

Algselt Lääne-Virumaal alustanud, oleme nüüd laiendanud oma tegevust ka naabermaakondadesse, et pakkuda meie professionaalset teenindust veelgi laiemale kliendibaasile. Oleme uhked selle üle, et oleme saanud osaks nende kogukondade elust ja aitame kaasa nende arengule.

Kokkuvõttes on meie ettevõte kujunenud usaldusväärseks partneriks kogu Lääne-Virumaa piirkonnas ja kaugemalgi. Oleme pühendunud pakkuma kõrgeima kvaliteediga teenust, mis vastaks teie vajadustele ja ületaks teie ootusi. Kui vajate kiiret ja professionaalset reovee ja fekaaliveo teenust või torustike survepesu, võtke meiega ühendust ja laske meil näidata, kuidas me saame teie elu lihtsamaks muuta.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

FEKA-EKSPRESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Töötajad on väga abivalmid ja kiired! Nad jõudsid meile väga kiiresti appi ja lahendasid meie toruummistuse probleemi.

- Jüri L.

Feka-Ekspress teenindus oli väga kiire ja kvaliteetne! Meie septiku tühjendamine ja puhastamine toimus väga kiiresti ja professionaalselt.

- Kerli K.

Olen väga rahul Feka-Ekspress teenindusega! Teenindajad olid väga sõbralikud, väga professionaalsed ja tegid tööd kiiresti.

FEKA-EKSPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. müügitulu moodustas 120 042 eurot. Töötajate keskmine arv 2022.a. oli 5 töötajat. 2023.a. plaanib ettevõtte investeerida põhivahenditesse ja laiendada oma tegevuspiirkonda.

Dropdown

kõik artiklid

Millal peaks meilt reoveetorustiku survepesu tellima?

Kui hoones või selle sanruumides levib halb lõhn Vesi ei voola üldse kraanikausist alla või voolab, aga tavapärasest halvemini, kuid majasisese torustiku
ssb.ee
Kui hoones või selle sanruumides levib halb lõhn Vesi ei voola üldse kraanikausist alla või voolab, aga tavapärasest halvemini, kuid majasisese torustiku puhastamine ei aita. Kui maja juures asuv reoveekaev, mida läbib peatrass, on täis.   Kuidas tagada ligipääs? Parimal juhul peaks pääsema 25-tonnise massiga veok reoveekaevu juurde, lisaks survepesule võtab auto peale ka reovee. Vajadusel saame voolikute abil katta ka pikemaid vahemaid kaevu ja auto vahel. Pesuvooliku pikkus on kuni 150m, reoveevooliku pikkus kuni 30m. Broneerige aeg või esitage päring, igale hädale on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.