Rohkema info nägemiseks:

PANDIPAKENDI AUTOMATISEERITUD KÄITLUSSÜSTEEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2969; jälgijaid - 252. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PANDIPAKENDI AUTOMATISEERITUD KÄITLUSSÜSTEEM kohta arvamuslugu!"

PANDIPAKENDI AUTOMATISEERITUD KÄITLUSSÜSTEEM OÜ hetkeolukord

Juba 2969 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 252 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Pandipakendi Automatiseeritud Käitlussüsteem (PAK OÜ) põhitegevuseks 2022. aastal oli pandipakendi kogumise teenuse osutamine peamiselt Maxima AS poeketile. Lisaks kõrvaltegevustena osutas PAK OÜ ka koristusteenust ning territooriumite välikoristuse teenust taarapunkti läheduses asuvatele poekettidele.

PAK OÜ on pandipakendi vastuvõtu võrku kuulus 2022. aastal keskmiselt 97 taara automaati asukohtadega üle Eesti ning ettevõttes töötas ca 109 töötajat, kellest enamus on pandipakendi vastuvõtupunktide operaatorid.

2022. aasta müügitulu moodustas 2,059 miljonit eurot, mis võrreldes varasema aastaga on 5% vähem.

Ettevõte lõpetas 2022. aasta kahjumiga 0,347 mln eurot. Kahjum on tingitud peamiselt taarapunktide remondist ning ettevõtte reorganiseerimisest.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu juurdekasvu (-kahanemine) (%) -5,2 -7,7

Käibe puhasrentaablus (%) -16,8 -16,1

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 0,8 0,7

Vara puhasrentaablus (%) -18,3 -19,3

Finantssuhtarvude arvutamise metoodika:

Müügitulu juurdekasvutempo (%) = (aruandeaasta müügitulu – aruandeaastale eelneva aasta müügitulu) / aruandeaastale eelneva aasta müügitulu X 100

Käibe puhasrentaablus (%) =puhaskasum (- kahjum) / müügitulu X 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

Vara puhasrentaablus (%) = puhaskasum (-kahjum) / keskmine vara X 100

PAK OÜ 2023. aasta eesmärgiks on ettevõtte tegevus viia positiivse tulemuseni läbi taara vastuvõtuvõrgustiku uuendamise ning oluliselt parandada kliendi kasutuskogemust. Samuti

PANDIPAKENDI AUTOMATISEERITUD KÄITLUSSÜSTEEM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.