Rohkema info nägemiseks:

SUNGATE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2448; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNGATE GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNGATE GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2448 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sungate Group OÜ on emaettevõte, mille koosseisu kuuluvad tootmisettevõte Sungate Metal OÜ, hulgimüügi ja projektimüügi ettevõte Sungate

Fence OÜ, automaatikaseadmete müügi ja hooldusettevõte Sungate Automaatika OÜ, integreeritud turvalahendusi turustav Sungate Security

OÜ ja paigaldusega tegelev ettevõtte Sungate Paigaldus OÜ.

Peakontor koos piirkonna suurima tehniliste turvaseadmete laoga (sh piirdeaia materjalid) asub Tallinnas Kadaka tee 72A.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, mis võiks oluliselt mõjutada või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Ettevõtete tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid kuna ettevõtete grupp ei ole määrava turuosaga ja müügimahud ei oma nii suurt mõju.

Ettevõtted tegutsevad eurotsoonis ja investeeringuid väärtpabritesse ei ole. Valuutakursside ja börsikursside otsene mõju puudub.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Lühiajalise võla kattekordaja 0,44 0,43

Koguvarade käibekordaja 2,15 3,06

Võlakordaja 0,34 0,34

Suhtarvude arvutamisel on kasutatud valemid:

Lühiajalise võla kattekordaja = likviidsed varad/ lühiajalised kohustused

Koguvarade käibekordaja = koguvarad/müügikäive

Võlakordaja = lühiajalised võlad/ koguvarad

Tütarettevõtted on oma tegevuses sõltumatud ja vabad otsustama kellega nad majandussuhetes on. Sama põhimõte on rakendatud ka grupi omavahelistes suhetes.

Sungate Group OÜ osalus tütarettevõtetes on järgmine:

Sungate Fence OÜ 93,75%

Sungate Metal OÜ 60%

Sungate Automaatika OÜ 60%

Sungate Security OÜ 60%

Sungate Paigaldus OÜ 100%

Olulisi sündmuseid ja asjaolusid, ei ole ette näha, mis võivad mõjutada konsolideeriva üksuse ning konsolideerimisgrupi finantsseisundit või majandustulemusi majandusaastal või eelolevatel perioodidel.

Muudatusi konsolideeriva üksuse ja konsolideerimisgrupi investeerimis- ning finantseerimisstrateegias, finantseerimisstruktuuris, riskide maandamise poliitikas ja likviidsuses ei ole.

Konsolideerimine on teostatud kooskõlas kehtiva seadusandlusega, elimineerides grupi liikmete omavahelised nõuded, kohustused ja käibed.

2022. aasta kasumi tingisid põhitegevustele keskendumine ja tegevuse efektiivsemaks muutmine ning mitmed õnnestunud projektid.

2023. aasta eesmärk on piirata vastavaid kulutusi määrani, mis võimaldaks teenida konsolideeritult kasumit ja turupositsiooni kindlustamine

Eesti turul.

SUNGATE GROUP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.