Rohkema info nägemiseks:

MEILVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 259; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEILVER OÜ kohta arvamuslugu!"

MEILVER OÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Meilver on asutatud.15.05.2006.a.

OÜ Meilver põhitegevusalaks on EMTAK klassifikatsioon nr. 14131 “Muude pealisrõivaste tootmine, k.a rätsepatöö” (õmblusteenus). 2017 aastal alustati ka spordiürituste korraldamisega - EMTAK klassifikatsioon nr. 93199, millega jätkati 2022 aastal.

Majandusaasta jaanuar 2022 kuni detsember 2022 oli OÜ Meilver jaoks veidi tagasihoidlikum kui 2021 aasta. Vähenes ümblustööde maht, kuid suurenes spordiürituste arv. OÜ Meilveris oli 2022 aastal üks töötaja, kes töötas osalise tööajaga. 2022 aasta lõpu seisuga anti töötajale saamata jäänud puhkus ja maksti välja puhkusetasud. Seega ei jäänud puhkusereservi. Koostööd jätkati samade klientidega, mis eelnevatel aastatel. Hinnatase jäi suures osas 2021 aasta tasemele.

Majandusaasta jooksul ettevõtte põhivara juurde ei soetanud. Majandustegevust korraldab 1 liikmeline juhatus. Lisaks juhatajale, kes töötab tasuta, töötas veel 1 õmblejat, kes oli osalise tööajaga. 2019 aastal otsustati, et ettevõte jätkab ühe töötajaga osalise tööajaga ning vajadusel kasutatakse tellimuste täitmisel koostoopartnerite abi, mida 2022 tehti korduvalt. Sellepärast ka ettevõtte töötasu fond oli madal. Õmbleja puudumisel kasutati teiste teenusepakkujate abi.

Õmblustöödes on juba aastaid ühtlane tasu. Eelkõige sõltub see Pärnu linnas toimivatest teistest sama töödega tegelevatest ettevõtetest, kuid osaühingule Meilver mõjuvad teiste samavärsete firmade hinnad välismaal, kuna suurem osa meie toodangust läheb teistesse EL riikidesse. OÜ

Meilver panustab rohkem toote kvaliteedile ja käsitööle, mis peaks tegema toote eksklusiivsemaks ja seega töö kallimaks. OÜ Meilver täidab vajadusel väiksemaid tellimustöid, mida suurtel õmblusfirmadel ei ole otstarbekas täita. See on meie firma eelis.

Meie firma peamiseks tegevusalaks on naturaalsest linasest rõivaste valmistamine naistele, mille tellijaks on Taani partnerfirma Rosenorn

Design, kes neid turustab Taanis, Norras, Rootsis ja Saksamaal. Rosenorn Design on firma pikaaaline partner ja otsib ka teisi tellijaid. Lisaks on

Taani partnerfirma abiga leitud tellijaid välismaalt. Hetkel on tellijad Taani skautide organisatsioonid, kelle vormirõivaid OÜ Meilver õmbleb. See annab kindlust ka teiste samasuguste organisatsioonide leidmiseks välismaal, kuna kvaliteediga on tellijad väga rahul. Tellijate maht on jäänud suures osas samale tasemele, mis võimaldab tellimuste jaotust aasta peale ühtlasemalt.

OÜ Meilver osanikke on üks. Ettevõttes töötas 1 osalise tööajaga töötaja, kellele arvestati töötasu kokku 2447 eurot. Õmblejaga on tööandjal väga hea suhe ning ta ei soovi firmast olenemata majanduslikest sissetulekutest lahkuda, vaid pigem soovib töötada osalise tööajaga. Töötajal võimalik ise valida oma tööaeg ja koormus, kuna ettevõtte tellimuste maht ei ole väga suur. Töötajal on võimalus teha tööd soovi korral ka mujal ettevõtetes.

MEILVER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.