Rohkema info nägemiseks:

SOOVI POOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1051; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOOVI POOD OÜ kohta arvamuslugu!"

SOOVI POOD OÜ hetkeolukord

Juba 1051 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Soovi Pood OÜ registreeriti äriregistris 2006.a. Ettevõtte tegutseb Eesti Vabariigis, peamine tegevuskoht asub Saaremaal.

Peamised tegevusvaldkonnad

Põhitegevusalaks on jaekaubandus valdkondades: aia- ja metsatehnika, aiatarbed, spordikaubad, kalastustarbed, elektri- ja käsitööriistad.

Põhilisteks müügiartikliteks on Husqvarna kaubamärki kandvad kõrgekvaliteedilised metsa- ning aiatehnika tooted ning nende varuosad.

Kohapeal teostatakse ka tehnilist hooldust ja remonttöid paljudele tööriistadele, väiketehnikale ja vaba-aja toodetele. Mõningaid tööriistu renditakse välja ka.

Soovi Pood OÜ kõrvaltegevusaladeks on kinnisvara üürileandmine ja käitus ning matusetalituste korraldamine.

Kaubandustegevus ning tööriistade hooldus, remont ja rent toimub kõik põhitegevuskohas Kuivastu mnt. 41, Orissaare. Kõrvaltegevusaladega seotud teenuseid osutatakse füüsiliselt teistel aadressidel, nii et klientidele see segadust ei põhjusta. Halduslihtsuse säilitamise mõttes on tegevused koondatud ühe ettevõtte alla, selle asemel, et pisemaid tegevusalasid eraldi ettevõtete alt hallata.

Olulised investeeringud

Müügikäive 2022 aastal oli eelneva aastaga võrreldes oluliselt suurem. Aasta lõpuks oli müügitulu suurus 545 904 eurot (431 276 eurot). Kasv tuli ettevõtte põhitegevusest ehk metsa- ja aiatehnika müügist, hooldusest ja remondist. Ettevõtte kasum 2022 majandusaastal oli 71193 eurot.

Aruandeaasta lõpus toimus kasumi täpseks väljaselgitamiseks põhjalik varade ning kohustuste inventuur. Ettevõte kasutab varude arvestuses perioodilist arvestussüsteemi FIFO meetodil. Ettevõte suutis majandusaasta jooksul täita korrektselt kõiki oma kohustusi hankijate, teenusepakkujate, riigi ning muude osapoolte ees. 2022 majandusaastal on ettevõttel olnud keskmiselt 5 palgalist töötajat. Suuremad investeeringud olid seotud ettevõtte kasutada oleva tehnika korrashoiuga.

Eeldatavad arengusuunad 2023 majandusaasta tuleb veel ettearvamatum kui 2022 aasta. Inflatsioon on endiselt kõrge, kuid see ei ole enam nii ehmatav nagu 2022 aastal, mistõttu see aiatehnika sektori müüki nii tugevalt enam ei toeta. Pigem hakkab isegi takistama, sest vaikselt hakkavad üleliigsed säästud inimestel vähenema ning tarbimine muutub ettevaatlikumaks. Hea on see, et defitsiitseid kaupu on hakanud vähemaks jääma. Suur küsimärk on ilmastik. 2022 juulikuus oli võrdlemisi põuane, mis ei tule aiatehnika müügile ja remondile üldjuhul kasuks. Samas trend on ikkagi selgelt sinnapoole, et suved muutuvad järjest kuumemaks ja vihma tuleb järjest vähem. See omakorda vähendab ka müüki aiatehnika sektoris, sest vihmutid ja voolikud ei kata müümata jäänud roboteid ja raidereid. Ilmastik on seega ka suurim risk tarbijate majandusliku ebakindluse kõrval.

Pingutame sellegipooest ka 2023 aastal selle nimel, et müüa võimalikult palju Husqvarna robotniidukeid ja akutooteid. Loodame, et Husqvarna suudab neid starteegiliselt olulisi tooteid piisavalt tarnida. Näeme nendes innovaatilistes toodetes selget lahendust paljudele meie klientide argipäeva muredele.

Olulised sündmused 2022 aastal aset leidnud järsk rahaväärtuse langus mõjus ettevõtte tegevusele pigem väga hästi, sest tarbijad soovisid oma üleliigsetest säästudest, mis hoogsalt väärtust kaotasid, pigem kiiresti vabaneda. Suuremate säästude omanikud soetasid kinnisvara või alustasid ehitustegevusega, kuid väiksemate säästude omanikud, kes omasid ka oma maja ja hoovi, leidsid, et on hea aeg soetada robotniiduk või raider, mis kindlustab ilusa muru pikkadeks tulevateks aastateks. Ja ilus muru ning ilus aed on eesti maakodu omanikule väga olulised näitajad. Ainus takistus selle trendi potensiaali täielikul rakendamisel oli tarnijate suutmatus tarnida õigeid tooteid õigel ajal.

SOOVI POOD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.