Rohkema info nägemiseks:

RUUVIM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitus- ja remonditöödele, kombineerides tipptasemel tehnoloogiat ja esteetilist disaini, et luua unikaalseid kinnisvaralahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie spetsialiseerumine ehitusprojekteerimisele ning kogenud meeskond tagavad teie visiooni teostamise alates arhitektuurilisest kavandamisest kuni valmis ehitiseni.

Kui teie eesmärk on anda vanale hoonele uus elu või kohandada olemasolev ruum vastavalt muutuvatele vajadustele, siis oleme teie usaldusväärsed partnerid. RUUVIM GRUPP OÜ võtab endale väljakutseid, et tagada, et iga detail oleks täiuslikult paigas.

Kaasaegsetes hoonetes on vajalikud kaasaegsed elektri- ja torustikusüsteemid. Meie eksperdid tagavad nende süsteemide optimaalse toimimise, tagades samal ajal energiasäästlikkuse ja vastavuse kõigile regulatsioonidele. RUUVIM GRUPP OÜ toob teie projektile viimistlusoskused, mis muudavad iga ruumi elegantseks ja funktsionaalseks. Värvimine, tapeetimine, plaatimine - meie meeskond katab kõik nüansid. Meie eksperdid käsitlevad ka kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteeme, tagades hoone mugavuse ja energiatõhususe.

RUUVIM GRUPP OÜ on teie usaldusväärne partner, kes toob igasse projekti kogemuse, pühendumuse ja professionaalsuse. Võtke meiega ühendust, ja me leiame koos parima lahenduse, et muuta teie ehitus- või remondiprojekt edukaks ja rahuldustpakkuvaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

RUUVIM GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tauri O.

Professionaalne teenus ja kiire töö. Väga rahul tulemusega!

- Karl H.

Täpsus ja korrektsus igas etapis. Suurepärane kogemus!

- Mari U.

Hinnakvaliteedi suhe on suurepärane. Aitäh!

RUUVIM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ruuvim Grupp OÜ on 2006. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on ehitustegevus. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 41 168 eurot (2021: 78 090), aruandeperioodi kahjum 7 699 eurot (2021: kasum 2 306). Aruandeaastal investeeriti materiaalsetesse põhivaradesse 1 829 eurot. Tööga hõivatud isikute arv bilansipäeva seisuga oli 1, töötasudeks arvestati 14 598 eurot (ilma sotsiaalmaksu ja töötuskindlustusmakseta). Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta: 2021 2021 käibe kasv -47% 26% kasumi kasv -434% -84% puhasrentaablus- - 3% lühiajaliste

Dropdown

kõik artiklid

Energiasäästlikud lahendused - tipptasemel elektri- ja torutööd

Energiasäästlikkus ja stiil ei ole vastandlikud mõisted - vähemalt mitte RUUVIM GRUPP OÜ elektri- ja torutööde meeskonna maailmas. Astume sammu kaasaegse tehnol
ssb.ee
Energiasäästlikkus ja stiil ei ole vastandlikud mõisted - vähemalt mitte RUUVIM GRUPP OÜ elektri- ja torutööde meeskonna maailmas. Astume sammu kaasaegse tehnoloogia ja visuaalse esteetika suunas, et tuua teie kinnisvarasse energiasäästlikud ning samas kaunid lahendused. Elektri- ja torutööd on alati olnud peamised elemendid, mis muudavad hoone funktsionaalseks, kuid meie lähenemine ulatub kaugemale. Me ühendame kaasaegsed tehnoloogiad disainiga, tagades, et teie kodu mitte ainult ei vasta kõrgetele energiasäästu standarditele, vaid on ka silmapaistvalt stiilne. RUUVIM GRUPP OÜ meeskond

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.