Rohkema info nägemiseks:

KOOLITUSKESKUS KASTAALIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie missiooniks on inspireerida ja toetada õpilasi, õpetajaid ning keelehuvilisi nende õppimis- ja arenguteekonnal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Koolituskeskus Kastaalia OÜ on tuntud mitmekülgse ja kvaliteetse hariduse pakkujana, mis keskendub keelteõppele ning haridustöötajate toetamisele. Meie ettevõte on jaotatud kolme peamisse tootegruppi, mis pakuvad laia valikut võimalusi nii keeleoskuse parandamiseks kui ka eksamiteks valmistumiseks. Siin on lähem pilk meie peamistele teenuste alagruppidele:

Meie keeltekursused hõlmavad tõlkekursusi, eksamikursuseid, suhtluskursuseid ja spetsiaalseid kursusi lastele. Olgu teie eesmärgiks uue keele õppimine, eksamiks valmistumine või lihtsalt eneseareng, meil on kursus, mis vastab teie vajadustele.

Kui peate sooritama olulisi eksameid, nagu Cambridge\'i eksamid, siis meie eksamite ettevalmistuskursused aitavad teil saavutada edu. Meie kogenud õpetajad pakuvad individuaalset tuge ja õppematerjale, mis aitavad teil oma eesmärke saavutada.

Kastaalia OÜ ei paku mitte ainult õpilastele kvaliteetseid kursuseid, vaid toetab ka õpetajaid. Meie õpetajatele mõeldud keskuse kaudu pakume laia valikut metoodilist tuge, õppematerjale ning arenguprogramme. Oleme teie kõrval, et aidata teil oma õpetamisoskusi täiustada ja õpilastele parimat haridust pakkuda.

Kui otsite kvaliteetset haridusteenust, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele, siis võtke meiega ühendust juba täna. Koolituskeskus Kastaalia OÜ on pühendunud teie haridusliku ja professionaalse arengu toetamisele ning oleme alati valmis teid aitama. Lisateabe saamiseks ja kursuste broneerimiseks võtke meiega ühendust allolevate kontaktandmete kaudu.

Ootame teid meie kursustele!

kontakt

KOOLITUSKESKUS KASTAALIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Suhtluskursused aitasid mul enesekindlust suurendada. Soovitan!

- Marit S.

Cambridge'i eksamite ettevalmistuskursused on suurepärased!

- Raigo S.

Eksamikursused olid hästi struktureeritud ja õpetajad väga toetavad.

Lastele mõeldud kursused - õppimine, mängides ja arenedes

Lapsed on uudishimulikud loomad, kes imavad uusi teadmisi nagu käsn vett. Nende loomulik janu õppimise ja avastamise vastu on midagi, mida saab suurepäraselt ära kasutada, et neid toetada ja innustada. Üks parimaid viise seda teha on pakkuda neile lastele mõeldud kursusi, kus õppimine on seotud mängu ja lõbutsemisega. Selles artiklis vaatleme, kuidas sellised kursused aitavad lastel õppida, kasvada ja areneda. 1. Mänguline õpe toetab loovust ja kriitilist mõtlemist Lastele mõeldud kursused, mis ühendavad õppe ja mängu, loovad keskkonna, kus lapsed saavad loovust vabalt väljendada. See

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas Cambridge'i eksamid võivad muuta teie tulevikku?

Cambridge'i eksamid on rahvusvaheliselt tunnustatud sertifikaadid, mis avavad uksed mitmesugustesse karjäärivõimalustesse ja akadeemilistesse saavutustesse. Nee
ssb.ee
Cambridge'i eksamid on rahvusvaheliselt tunnustatud sertifikaadid, mis avavad uksed mitmesugustesse karjäärivõimalustesse ja akadeemilistesse saavutustesse. Need eksamid, mida pakub maailmakuulus Cambridge'i Ülikool, ei ole lihtsalt paberitükid – need on tõendid teie keeleoskuse ja õpioskuste kohta, mis võivad märkimisväärselt muuta teie tulevikku. Siin on mõned põhjused, miks Cambridge'i eksamid võivad olla teie jaoks olulised. 1. Rahvusvaheliselt tunnustatud kvalifikatsioon Cambridge'i eksamid on ülemaailmselt tuntud ja respekteeritud. Neid aktsepteeritakse tuhandetes ülikoolides ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.