Rohkema info nägemiseks:

UNIBUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 567; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UNIBUILD OÜ kohta arvamuslugu!"

UNIBUILD OÜ hetkeolukord

Juba 567 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Kerri Koppel (25.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Unibuild asutati 2006.aastal. Põhitegevusalaks oli ettevõtte asutamisel ja ka lõppenud 2022.majandusaastal kaminate ja ahjude ehitus ning nende remonttööd.

2022.aastal moodustas OÜ Unibuild müügitulu 48,8 tuh eurot (2021 majandusaastal 46,9 tuh eurot). Võrreldes 2021 majandusaastaga suurenes müügitulu 1,9 tuh.eurot. Müügitulu koosnes täies mahus kaminate ning ahjude ehitustegevusest. OÜ

Unibuild brutokasumiks kujunes 0,2 tuh eurot (2021. majandusaastal kahjum 1,9 tuh eurot).

OÜ Unibuild juhatusse kuulub üks liige, Kerri Koppel. OÜ Unibuild liige oma liikmeksoleku eest 2022.aruandeaastal tasu ei saanud.

Ettevõte ei oma 2022. majandusaasta lõpu seisuga osalusi teistes ettevõtetes.

Järgmisel, 2023 majandusaastal on ettevõtte põhieesmärgiks kaasata rohkem ressursse ning antud valdkonnas jätkata käibemahu suurendamist, samuti leida uusi tootegruppe. Vähenenud nõudlus toodete ja teenuste järele, paneb aktiivselt tegelema uute klientide ja projektide leidmisega. Samas annab Eesti majanduse areng lootusi ehituse valdkonnas käibemahtude suurenemiseks.

Kerri Koppel

Juhatuse liige

UNIBUILD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.