Rohkema info nägemiseks:

SÄRKA SPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 863; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SÄRKA SPORT OÜ kohta arvamuslugu!"

SÄRKA SPORT OÜ hetkeolukord

Juba 863 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

Särka Sport asutati 1998. aastal ning oli tollal üks väheseid omalaadseid firmasid Eestis ning on seda ka siiamaani. Tööd alustas firma juhataja

FIE’na ning tegeles asjaga mitu aastat üksi. Osaühing arenes välja alles 2006 aastal. Praeguseks on firmas tööl neli inimest.

Idee firma loomisest tuli olude sunnil. Korraldatud võistlusele tellitud auhindade tegija ei saanud hakkama koguse ja ajaga, aga midagi oli võistlejatele vaja autasustamiseks anda. Selle peale hakkas omanik ise puidust medaleid tegema ning pärast esimest võistlust hakati sisse andma juba tellimusi teistele võistlustele. Sealt tuligi idee rajada firma. Suur läbilöök tuli, kui Tartu Maraton hakkas tellima medaleid oma erinevatele jooksudele ning rattarallidele.

Kui puumedalid ennast ammendama hakkasid, alustati tellimist metallmedalitele. Esimene edasimüüja oli Saksa firma Dahnke Pokale, hiljem leiti edasimüüjad Poolast, Hollandist, Belgiast ja Inglismaalt. Hakati tellima ka auhinnakujusid ja karikaid. Muidugi jäid ka puumedalid alles ja need on siiamaani koos teiste käsitööauhindadega populaarsed. Lisaks erinevate kujudega puust medalitele pakutakse ka muid käsitöömedaleid nahast ja savist. Erinevate meenete ja auhindade valik on suur, pakutakse üle saja erineva toote, alustades rinnamärkidest ja lõpetades meetriste karikatega.

Töö, mida firma teeb, on Eestis ainulaadne. Mitte ükski teine firma ei pane nii palju rõhku kujundusele kui Särka Sport. Medalite tegemise ajal peetakse pidevat kontakti tellijaga, arvestatakse nende soovide ja tahtmisega ning saadetud logode, piltide, tekstide ja muuga. Enne lõpliku valmimist näidatakse tööd tellijale ning tema nõusolekul lõpetatakse medalid ja muud auhinnad. Igasugune kujundustöö käib programmis

CorelDraw ning lastakse välja trükimeetodil. Tellimused täidetakse enamasti kahe kuni viie päevaga ning saadetakse üle Eesti kasutades põhiliselt Omniva ja

Smartposti teenuseid või viiakse ise kohale.

2018. soetati ettevõttele tootmishoone Jõgevale ning et tootesortimenti laiendada soetati graveerimismasin. Nüüd saame lisaks teha omapäraseid auhindu puidust, plastmassist. Lisaks graveerida nahale, keraamikale jne.

Koroonaaeg oli ettevõttele raske, kuna spordiüritusi ei toimunud ning tellimusi oli vähe. Suureks abiks oli töötukassa tööjõu toetus.

SÄRKA SPORT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.