Rohkema info nägemiseks:

FRESHLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 525; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FRESHLINE OÜ kohta arvamuslugu!"

FRESHLINE OÜ hetkeolukord

Juba 525 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Freshline OÜ tegeles 2022 aastal ventilatsioonisüsteemide ehitamise, renoveerimise ja hooldustöödega, seda nii eratellijatele kui ka ettevõtetele. Jätkasime ventilatsiooni seadmete hooldust ja remondi töid. Jätkuvalt pakume seadmete müüki ja ventilatsiooni seadmete vahetusega ja hooldusega seotud töid.

2022 aastal Freshline OÜ suuremad ehitusobjektid ei mõjutanud, kuna on välja kujunenud väiksemate kinnisvaraobjektide arendusega tegelevad ettevõtted kellel Freshline OÜ teeb alltöövõttu. Jätkuvalt on peamised firma kliendid väiksemad kinnisvara arendusfirmad ja eraisikud.

2023 tegevusaastaks prognoosime käibe säilitamist. Põhjuseks on suure inflatsiooni tõttu tõusnud materjalide hind. Osa tellijaid lükkab projektid edasi, et näha kuidas kinnisvara turg reageerib lisanduvatele elamispindadele ning järjest kasvavale materjali hindadele.

Kui müük läheb hästi käivituvad ka uued projektid ja see võimaldaks jätkata ka Freshline OÜ tegevust ehitusvaldkonnas. Ilmselgelt läheb osa projekte meist mööda, sest ennekõike soovime pakkuda head kvaliteeti, aga mitte kõige odavamat hinda.

2023 aasta prognoose on hetkel keeruline teha, arengustsenaariume on mitmeid. Ehitussektor on üldistele majandusnäitajate muutustele üsna tundlik valdkond. Miinimum eesmärk on jätkata ehitustegevusega, et vältida firma pankrotistumist. Selle eesmärgi saavutamiseks plaanime laiendada tegevust ventilatsiooni toodete müügisektoris ja hakkata pakkuma väiksemaid üldehitusega seotud remondi ja hooldustöid.

Eesmärk on kasvatada klientide hulka kes vajavad ventilatsiooni süsteemide hooldust ja puhastust.

Nii paigaldajate kui ekspertidena kasutasime alltöövõtukorras oma alale spetsialiseerunuid ettevõtteid ning FIE-sid. Kuna regulaarset täiskohaga tööd ei ole pakkuda, siis palgalise tööjõu kasutamist lähiajal ette näha pole.

Freshline OÜ juhatusse kuulub üks liige, kes tegutseb ühtlasi ka vabatahtliku tegevjuhina. Juhatuse liikmele 2022 aastal juhatuses olemise eest tasu ei makstud.

FRESHLINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.