Rohkema info nägemiseks:

PK&C OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte, mis spetsialiseerub roostevabast plekist korstnate ja korstnahülsside, moodulkorstende valmistamisele ja paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ PK&C on spetsialiseerunud roostevabast plekist korstnate ja korstnahülsside valmistamisele ning paigaldamisele. Meie ettevõtte pikaajaline kogemus ja kvalifitseeritud töötajad tagavad parima võimaliku kvaliteedi ja hinna suhte.

Roostevaba plekk on valmistamisel kasutatav materjal, mis pakub mitmeid olulisi eeliseid. See ei kogune pinnale pigi ega roosteta, mis tagab korstna pikaajalise vastupidavuse. Samuti ei mõrane ega mädane roostevaba plekk, mis tähendab, et paigaldades sellise korstna või korstnahülssi koos vajalike tuulutuslõõridega, võite olla kindel, et paigaldamine sujub kiiresti ja tulemuseks on korsten, mis vastab teie vajadustele ning teenib teid truult aastaid.

Tere tulemast meie kodulehele, kus saate rohkem teavet meie pakutavate teenuste kohta ja võtta meiega ühendust, et alustada oma korstna või korstnahülsi projekti planeerimist. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

PK&C OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tormi K.

Jäin väga rahule PK&C OÜ teenusega! Nad said meie korsten paigaldatud nii kiiresti ja kvaliteetselt. Soovitan soojalt!

- Eveli S.

Kõik olid väga kohusetundlikud ja kompetentsed, meie korsten sai paigaldatud väga kiiresti ja kvaliteetselt. Aitäh!

- Tiina J.

Meile tehtud töö oli väga kvaliteetne ja professionaalne. Jäin väga rahule ning soovitan kindlasti ka teistele!

Kas soovid oma kodu või kontori tuleohutust tagada? OÜ Plekk-Korstnad pakub vastupidavaid ja stiilseid korstna lahendusi!

Kas oled kunagi mõelnud, milline roll on korstnal Sinu kodus või töökohas? Korstna ülesandeks on juhtida ära kõik üleliigne kuumus ning heitgaasid, mis tekivad kütteseadme kasutamisel. Kuid kas oled kindel, et Sinu praegune korsten on piisavalt tuleohutu ja vastupidav? Meie anname endast parima, et tagada Sinu kodu või kontori tuleohutus. Meie spetsialiseerume roostevabast plekist korstnate ja korstnahülsside, moodulkorstende valmistamisele ja paigaldamisele. Meie pikaajaline kogemus ja kvalifitseeritud töötajad tagavad alati parima kvaliteedi ja hinna suhte. Meie toodete eelised hõlmavad

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie oleme spetsialiseerunud roostevabast plekist korstnate ja korstnahülsside, moodulkorstende valmistamisele ja paigaldamisele. Meie pikaajaline kogemus ja kv
ssb.ee
Meie oleme spetsialiseerunud roostevabast plekist korstnate ja korstnahülsside, moodulkorstende valmistamisele ja paigaldamisele. Meie pikaajaline kogemus ja kvalifitseeritud töötajad tagavad alati parima kvaliteedi ja hinna suhte. Iga korsten peab olema spetsiaalselt kavandatud ja vastama konkreetsele eesmärgile - olgu selleks siis kamin, ahi või aurukatel. Meie korstende südamik koosneb paksemast roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse kuumusele ja korrosioonile ning seeläbi pika eluea. Südamikku ümbritseb kivivill, mis täidab termoisolaatori ülesandeid. See väldib kuuma suitsutoru

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.