Rohkema info nägemiseks:

KIRDE HALDUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 476; jälgijaid - 7. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta KIRDE HALDUS GRUPP kohta arvamuslugu!"

KIRDE HALDUS GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 476 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Kirde Haldus Grupp asutati detsembris 2006 ja põhitegevuseks oli raamatupidamisteenuste ja finantskonusltatsioonide osutamine.

See tegevusala on jätkunud tänaseni. Teine tegevusala 2021.aastal oli mootorsõidukite remondi- ja hooldustööd, rehvide müük ja vahetus, mille osakaal ettevõtte käibes on suurem.

Ettevõtte stabiilseks äritegevuseks on sõlmitud pikaajalised koostöölepingud raamatupidamisteenuse osutamiseks. Ettevõtte eesmärgiks 2023.aastal on klientide ja teenuste mahu suurendamine ning operatiivne reageerimine vastavalt turu nõudlusele.

Ettevõttes töötas 2022.aastal keskmiselt kolm põhikohaga töötajat. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline, seejuures juhatuse liige tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina.

OÜ Kirde Haldus Grupp on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

KIRDE HALDUS GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.